Inicijativa 40 dana za život u Mostaru! Prijavi se!

40 dana za život je najveća međunarodna koordinirana pro-life organizacija u povijesti. Omogućuje ljudima da u lokalnim zajednicama ukažu na problem pobačaja i okončaju tu veliku nepravdu kroz tri ključna elementa:

- molitva i post
- miroljubivo bdijenje
- osvješćivanje lokalne zajednice.

Nažalost, situaciju u Bosni i Hercegovini otežavaju brojke koje više idu u prilog kulturi smrti, nego kulturi života. Mi svojom odlukom i odabirom bdijenja, molitve i posta, želimo poručiti svima onima koji se nalaze na rubu i razmišljaju o prekidu trudnoće, kako postoji nada, kako postoje oni koji su spremni izaći javno i moliti i pružiti pogled utjehe svima onima koji ne vide ništa osim očaja i mraka.

Grad Mostar, kao zdravstveno središte naše Hercegovine, pridružuje se svjetskoj inicijativi koja će se održavati u više od 579 gradova u 30 različitih zemalja! Kampanja počinje 23. rujna i traje do 1. studenog, 2015. godine. Hoćete li se uključiti i sudjelovati u spašavanju života u našoj Hercegovini?

Bdijenje u Mostaru održavati će se svaki dan kroz 40 dana ispred Sveučilišne kliničke bolnice u razdoblju od 14 do 17 sati. Odvoji svoje vrijeme za miroljubljivo bdijenje i molitvu, prijavi se!
Život je dar, život je dragocjen, za njega se isplati boriti! Prijavite se OVDJE