VAL DOBROTE SE ŠIRI Mostarski studenti novac koji su prikupili za malu Milu preusmjerili za bolesnoga dječaka iz BiH

Studenti sveučilišta u Mostaru odlučili su novac koji je prikupljen za djevojčicu Milu i njezino liječenje uplatiti za teško bolesnog dječaka Maka Hasića iz Bosne i Hercegovine.

Kako je prikupljeno i više nego dovoljno novca za malu Mili Rončević taj novac odlučili su preusmjeriti za bolesnog dječaka

U svojoj objavi na Facebooku, studenti su svima zahvalili na odazivu humanitarnoj akciji za malu Milu te su prepoznali slučaj sedmogodišnjeg dječaka Maka Hasića kojem je dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik ne-Hodgkinovog limfoma pod nazivom Burkittov limfom, visokog stupnja malignosti

Pročitajte objavu mostarskih studenata koji su se svojim društvenim angažmanom do sada već više puta iskazali:

"Prije svega jedno veliko HVALA na ovolikom odazivu na humanitarnu akciju. Kao što smo u početku pisali, prvobitno je akcija bila usmjerena za liječenje dvogodišnje Mile Rončević.

S obzirom da je za djevojčicu još u ponedjeljak skupljen potreban iznos novca i sam Milin otac je zamolio da se više ne uplaćuje novac na žiro račun.

Shodno tome, Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je prepoznao još jednu humanitarnu pomoć koja se odvija u Bosni i Hercegovini. Riječ je o malenom Maku Hasiću kojem je dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik ne-Hodgkinovog limfoma pod nazivom Burkittov limfom, visokog stupnja malignosti.

Mišljenja smo da je svaka humanitarna gesta dobro došla, tako da smo ovaj skupljeni iznos (6 526,37 KM) uplatili za malenog dječaka da mu pospješimo odlazak u Njemačku na liječenje.

Nadamo se da razumijete našu gestu, a na slici možete vidjeti da smo sav prikupljeni novac uplatili na račun za malenog Maka.

Još jednom hvala svima, poslali smo pozitivnu poruku sa Sveučilišta što je u ovim trenutcima najvažnije".

hasic-mak.jpg