Sadržaj s oznakom: Studenti

Ovom srednjoškolckom profesoru bili su potrebni zgužvani papir i koš za smeće da svoje učenike nauči vrlo važnoj životnoj lekciji. Pogledajte na koji je način srednjoškolce zainteresirao te im prenio mudrost koju će pamtiti cijeli život.

Studenti sveučilišta u Mostaru odlučili su novac koji je prikupljen za djevojčicu Milu i njezino liječenje uplatiti za teško bolesnog dječaka Maka Hasića iz Bosne i Hercegovine.

Prikupljaju poklone koje će potom podijeliti klincima uz božićne pjesme. Pridružili su se i studenti drugih fakulteta

Učenici katoličke škole u Denveru 14. ožujka nisu odali počast 17-ero žrtava pucnjave u Parklandu, Florida, tako što ustali i protestirali, već su kleknuli i molili.

Deficitarna zanimanja od interesa za Grad Gospić u ovoj akademskoj godini su: strojarstvo, elektrotehnika, fizika, kemija, matematika i medicina.

Ovo je priča o lekciji iz poniznosti. Uvijek treba obratiti pažnju na male stvari i sve ljude. Zapamtite - svi smo jednako vrijedni u božjim očima.

Maligne bolesti kod djece tema su koja i kod najravnodušnijih osoba pokreće lavinu emocija.

U školi su zabranili pjevanje molitve Očenaša, no učenici su prekinuli ceremoniju i svejedno zapjevali

Prije rata BiH je svake godine imala stotine studenata Franjevačke teologije u Nedžarićima u Sarajevu. Iako danas ovu ustanovu godišnje pohađa tridesetak mladića, nove generacije bosanskih fratara s velikom željom svakodnevno vrijedno uče i rade kako bi u narodu ostali čuvari vjere, pismenosti i lijepe riječi te adresa na kojoj ljudi uvijek mogu potražiti pomoć.

Studentski zbor Državnog Katoličkog Sveučilišta u Floridi i St. Thomas More katolička crkva u Tallahasseeju, u Floridi, udružili su se kako bi na inovativan način uz pomoć vjere doprli do studenata jednostavno imajući svećenika koji će biti na raspolaganju za razgovor o bilo čemu na klupi u kampusu.

Studenti jedne srednje škole u Americi bili su prisiljeni skloniti se u sklonište pred naletom tornada koji je prolazio kroz njihovo područje.