Vojska Kristova organizirala akciju kuhanja i dijeljenja graha Mostarcima

U sklopu Malog blagdanskog sajma, večeras je u Mostaru Vojska Kristova koja djeluje u župi sv. Ivana Apostola i Evanđelista, organizirala akciju kuhanja i dijeljena graha građanima Mostara.

Oko 500 porcija graha pripremljeno je za građane Mostara na Šetalištu Nikole Šubića Zrinskog u Mostaru, a sve s ciljem kako bi se građanima ponudila večer druženja i zajedništva, uz ukusan topli obrok, lijepu riječ, tople i hladne napitke te puno dobrog raspoloženja, kazao je novinarima župni vikar don Ivan Marčić.

- Vojska Kristova je inače poznata kao zbor, a ove godine odlučili smo pokazati i sve drugo čime se mi inače bavimo, tako da večeras na našem štandu možete probati i kupiti liker od crnog vina 'Srce slatko' koji je naš brand, a tu su i domaći, starinski kolači koje su radili bilo članovi zajednice ili članovi njihovih obitelji - kazao je don Ivan.

Akcija dijeljenja graha popraćena je zvucima božićnih pjesama koje izvodi slavljenički tim zajednice Vojske Kristove.

Porcije graha su besplatne, no oni koji žele, u skladu s svojim mogućnostima, mogu dati svoj doprinos za rad zajednice Vojska Kristova u župi sv. Ivana Apostola i Evanđelista.

Označeno u