ODUŠEVILI! 'Gospina violinistica' i fra Ivan Dominik zapjevali međugorske pjesme

Oni su radosni svjedoci evanđelja!

Video koji je oduševio vjernike diljem zemlje uz poznate zvuke međugorskih pjesama snimljen je u Rijeci.

Svima poznati i predivni zvuci violine koji se razliježu Međugorjem i osvaja sve one koji sudjeluju na klanjanjima i raznim duhovnim susretima djelo je ruku Melinde Dumitrescu ili kako je inače s razlogom nazivaju „Gospina violinistica”.

Video je objavio fra Ivan Dominik Iličić iz samostana sv. Jeronima u Rijeci na svom Facebook profilu u kojem su zajedno zapjevali i kojeg je za sada pogledalo više od 25.000 ljudi.

"Pozdrav i Božji blagoslov. Radost mi je uvijek susresti 'Gospinu violinu' Melindu Dumitrescu, predragu sestru u Kristu", napisao je fra Ivan Dominik na svom Facebooku i podijelio video u kojem Melinda prelijepo svira, ali i pjeva na hrvatskom jeziku.

Pogledajte i vesele fotografije ovih radosnih svjedoka koji pjesmom svjedoče Božju ljubav i milost u svom životu

Melinda Dumitzrescu je ovih dana u posjetu Riječkoj nadbiskupiji te je u Domu pastoralnih susreta u Lovranu s Rolandom Patzleinerom održala jedan mali koncert.

U Hrvatskoj je trenutno na kratkom odmoru i ubrzo se vraća u Međugorje gdje će, kao i uvijek, biti u orkestru Mladifesta.

Melinda ili "Gospina violina" kako je od milja nazivaju je akademski obrazovana violinistica iz Rumunjske koja većinu vremena živi i djeluje u Međugorju. Ovdje je, kako kaže - "Nebo na zemlji", a svoj rast u vjeri pripisuje Gospinoj školi. Svjedoči kako je  poziv da dođe iz Rumunjske živjeti u Međugorje bio Gospino djelo.