Svećenik slučajno upalio video filtere tijekom prenošenja mise uživo: „Ovo je najbolja stvar ikad”

Dane u izolaciji kratimo na domišljate načine a mnogi izmjenjuju brojne duhovite “meme” putem društvenih mreža trudeći zadržati vedar duh u ovim teškim trenucima.

Jedan duhoviti video donosi ChurchPop i moramo priznati da nas je nasmijao ali i podsjetio koliko se svećenici daju u nastojanju da nam približe sakramentalni život koji smo do nedavno imali a sada je naprasno prekinut.

Nakon izbijanja globalne pandemije mnogi su svećenici svoje aktivnosti, Bogu hvala, nastavili uz pomoć prijenosa uživo na društvenim mrežama.

Talijanski svećenik otac Paolo Longo uživo je prenosio misu iz svoje župne crkve, međutim, slučajno je aktivirao video filtere Facebooka a video je postao viralan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Korisnik Twittera Gavin Shoebridge objavio je video isječak, koji ima više od šest milijuna pogleda. Video prikazuje oca Paola s više aktiviranih filtera, uključujući kacigu i ružičaste konfete, komplet utega, zlatni medaljon i konfete, te crni šešir i sunčane naočale.

Korisnici društvenih mreža napisali su mnoštvo pozitivnih komentara u kojim naglašavaju kako je važno da pronađemo razlog za smijeh a javili su se i mnogi iz crkvenog život poput jedne časne sestre koja napisala da je ovo najbolja stvar koju je ikad vidjela.

Molite za naše svećenike u ovom teškom vremenu. Trebaju naše molitve i podršku.

Označeno u