Vjernici su počeli plakati kada je zapjevao pjesmu u čast pokojnom bratu

Vjernici su počeli plakati kada je zapjevao pjesmu u čast pokojnom bratu

24-godišnji Niels Paulsen tragično je preminuo. Njegova majka Yvonne Lund Møller Peterson ostala je shrvana od boli. No, bilo je teško patiti kada je imala i drugu djecu koja su oplakivala svog brata. Petersonin sin je bio najstariji od troje djece – osim njega Yvonne je imala mlađu kćer i sina.

Na Nielsovom su pogrebu to dvoje djece odlučili pokazati svoju ljubav prema bratu i počastiti ga na predivan način.

Kćer je tako progovorila o svom bratu. To je učinila zajedno sa svojim ocem. Nakon toga je Yvonnein drugi sin preuzeo mikrofon i odao počast svom bratu pjesmom „You Raise Me Up”. Znao je da će to biti jako težak trenutak, ali je znao da je oko njega mnogo voljenih mu osoba koje će mu pomoći i dati mu potporu.

Započeo je drhtavo, ali nije odustao. Osjetio je potporu svih oko sebe. Nielov mlađi brat pjevao je iz srca, a crkvom su se širili jecaji.

Yvonne je objasnila da je njezin sin promijenio neke stihove pjesme kako bi odao počast svome bratu. Tako je dio pjesme glasio: „nema života, nema života bez tebe brate moj / uvijek smo bili tu jedan za drugoga, a sada te nema…”.

Mlađi je brat ostao smiren dok je pjevao, ali su ljudi u crkvi počeli još više plakati. Yvonne kaže da je jako ponosna na svog sina jer je pjesmom poslao svog brata u raj.

Tuga koju ova obitelj osjeća neopisiva je, ali je ujedno i jasno da su Yvonne i njezin suprug odgojili zaista snažnu djecu. Oni su znali da je njihovoj majci jako teško te su dio tereta preuzeli na sebe i svog brata časno otpratili u raj.

Yvonne je dodala: „Žudimo za vremenom kada ćemo ga ponovno vidjeti u raju”.

Pomolimo se i mi za ovu ožalošćenu obitelj.

Izvor: novizivot.net

Označeno u