Koncert 'Progledaj srcem 2019' PREMIJERNO na Laudato TV

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u hrvatskoj povijesti.

Nazvali su ga najvećim duhovno-glazbenim spektaklom u hrvatskoj povijesti. Osamnaest tisuća srca te večeri pjevalo je u glas. Ona znaju da je ispunjena Arena u Gospinom zagrljaju tek početak koji treba i vas…

Progledaj srcem - dosad najveći koncert podrške Laudato televiziji. Ne propustite premijerno na blagdan Tijelova, trosatnu snimku koncerta, u četvrtak, 20. Lipnja, u 20 sati, na Laudato TV.

Gledajte nas na području grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije na frekvenciji 762 MHZ;
na EVOTV poziciji 102, u osnovnim paketima MAXtv 503 i MAXtv (u HD rezoluciji) 67; A1 353, OptiTV 15; H1 Optima Telekom 31 te Iskon TV 703.

Visoka produkcija, glavna i pomoćna pozornica, konfeti, svjetla, vrhunska dotjeranost glazbenih aranžmana i orkestracija bili su pripremljeni kako bi središte svih pjesama, krajnji cilj okupljanja oko koncerta i srž cijelog programa Laudato TV-a - Bog - bio proslavljen na najveći ljudski mogući način.

Koncert se već peti put organizira kao podrška Laudato televiziji, jedinom specijaliziranom vjerskom kanalu u Hrvatskoj. 18000 sudionika iz svih dijelova Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Njemačke, Švicarske i Austrije zajedno su pjevali gotovo tri sata, više od 30 pjesama u izvedbi 125 glazbenika i izvođača.

Orkestrom je ravnao Goran Kovačić, a na pozornici su se izmjenjivali Rafael Dropulić Rafo, Hanna Polhe, Sestre Halužan, Alan Hržica, zbor Mihovil, fra Marin Karačić, Ante Cash, Emanuel, Božja pobjeda i sestre Palić. Gosti iznenađenja bili su Redovnički band aid, Ana Rucner i Toni Cetinski koji je na kraju rekao da je dva puta napunio Arenu, ali da ovako nešto nije doživio.

Dok je Zbor redovnika izvodio pjesmu 'Došli smo ti Majko draga' mlada je umjetnica Eva Vukina crtala Gospin lik, koji u svojim rukama drži Arenu i bdije nad cijelom scenom. Za samo sedam minuta kao da je ocrtala stvarnost koju je vidjela u srcu.

Vlč. Boris Jozić, povjerenik za vjernike laike u Zagrebačkoj nadbiskupiji, a virtualno poznat kao jedan od svećenika koji pripremaju dnevna razmatranja evanđelja Pod smokvom i voditelja projekta Fit katolik. Njegova meditacija o Božjoj ljubavi izazvala je nevjerojatnu svetu tišinu u dvorani ispunjenoj rasplesanim sudionicima koncerta.

- Mladosti, ovo je vaša zemlja – snažno je poručio okupljenima Jozo Grbeš, kustos Hrvatske franjevačke kustodije Svete Obitelji za SAD i Kanadu sa sjedištem u Chicagu. Rekavši kako je njega put odnio daleko, želio je potaknuti mlade da ostanu u zemlji. - Zajedno možemo mijenjati zemlju, snagom ljubavi. Nemojte odustati – pozvao je fra Jozo Grbeš.

Pogledajte zašto je Josip Kežić bio u Kini i kako su nas voditelji nasmijavali i razveseljavali cijelo večer.

Svojim prilozima omogućite i vi nastavak misije Laudato televizije.
Zajedno možemo puno više!
Postanite naš prijatelj https://klubprijatelja.laudato.tv/
IBAN za uplatu je HR0223400091510603018
A za više informacija možete nas nazvati i na 091 58 98 443.

Dobro mijenja sve!