Prvi solistički koncert duhovne glazbe Alana Hržice!

Dugoiščekivani prvi solistički koncert duhovne glazbe Alana Hržice održat će se 14. travnja 2016. u Tvornici Kulture.

Alan će za ovu prigodu nastupati uz pratnju vrhunskih glazbenika koji su prepoznali iskrenost, jednostavnost i autentičnost u njegovoj glazbi.

Alan Hržica je voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo koja već treću godinu zaredom moli i slavi na Kamenitim vratima od 20 do 21 sat na Gornjem gradu.

U glazbi je od svoje 22. godine života kada je napisao i svoju prvu pjesmu i od tada se počinje ozbiljno baviti glazbom. U godinama koje je bio van glazbene scene
zadobio je i glazbenu i osobnu zrelost koja već polako, ali sigurno nailazi na prepoznavanje kod velikog dijela publike.

Zadnjih 2 godine je vrlo zamjetljiva njegova aktivnost na sceni duhovne glazbe gdje itekako čini važni dio te glazbene duhovne tematike.

Samo od nekih velikih Alanovih pjesma su: Žena posebna, Ne da ti tuga, Dijete ponizno, Vojnik ljubavi, Cijeno peprocjeniva, Golgota, te Ti si mene prvi ljubio u duetu sa sestrama Palić

Ulaznice za koncert potražite u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.
Online prodaja: www.ticketshop.hr 
http://www.ticketshop.hr/hr/e/alan-hrzica-koncert-duhovne-glazbe/683/