Sadržaj s oznakom: Egzorcist

Na ovo će nam pitanje odgovoriti fra Fortea, egzorcist koji je vodio „Slučaj Marta“ – jedan od najtežih slučaja opsjednuća u Španjolskoj.

Biskup Chura, Joseph Bonnemain, zaključio je kako „nije potrebno pokušavati pronaći misteriozne uzroke“ za navodne slučajeve opsjednutosti demonima, pa samim time nije potrebno da biskupija ima egzorcistu.

Monsinjor Stephen Rossetti, 71-godišnji katolički svećenik, pokrenuo je TikTok kanal prošlog mjeseca kada je primijetio da popularna platforma društvenih medija djecu upoznaje s nečim drugim osim bezopasnih videa usklađivanja, viralnih plesnih izazova i komične dododovštine uhvaćene kućnim sigurnosnim kamerama.

Jednom je moj prijatelj, tijekom egzorcizma, čuo đavla kako govori: Svaka Zdravo Marija je kao udarac po mojoj glavi.

Egzorcist iz Sicilije prisjetio se Marije koju je Sotona mučio pet godina

o. Chad Ripperger dijeli neke zanimljivosti i uvide (i osobna razmišljanja) iz egzorcističke službe. Poslušajte:

Fra Piero Catalan je duhovni učenik fra Gabrielea Amortha te kaže da tijekom egzorcizma demon Svetog Pia naziva “bradatim čovjekom” ili “Francesco Forgione” jer ga se boji nazvati pravim imenom.

'Vidio sam ljude kako levitiraju. Imamo 4 egzorcista kojima biskupi kriju identitet'

MIJO NIKIĆ, svećenik i psiholog, koji kaže kako prati slučajeve u kojima ljudi postaju opsjednuti nekim mračnim silama, gostovao je prošlog tjedna u emisiji RTL Direkt.

I ja sam bio slijep, priznao je egzorcist i upozorio na najveće pogreške svećenika...

Iz kolumbijske biskupije Buenaventura, biskup Rubén Darío Jaramillo Montoya izvršit će obred egzorcizma nad gradom Buenaventure ovog vikenda tijekom jednog od svojih festivala, javlja ChurchPoP.

Tečaj je prvi puta održan 2005. godine, a od tad se gotovo udvostručio broj sudionika… U Rimu se prošloga mjeseca održao tečaj egzorcizma na kojem se okupilo nekoliko tisuća svećenika iz više od 50 zemalja. Ovo je bio već 13. godišnji susret pod nazivom „Egzorcizam i molitva za oslobođenje“.

U novom nagovoru don Josip Radić govori na temu: EGZORCIZAM!

U novom nagovoru don Josipa Radić govori na temu: EGZORCIZAM - Sredstvo evangelizacije!

Nakon 6000 egzorcizama ovaj svećenik ima 4 savjeta za svakog katolika. Drugi je vrlo zastrašujuć - “Đavao ulazi u ljude jer mu to dopuštaju”

“Uvjeren sam da je ovo što se događa s rodovima demonsko”

Ruski policijski službenici bili su prisiljeni pozvati egzorcista u borbi protiv "poltergeista" u kući, nakon što su svjedočili neobičnom kretanju predmeta bez "racionalnog objašnjenja".

Stranica 1 od 2