Sadržaj s oznakom: Grob

Budući da mnogi ljudi nisu u mogućnosti posjetiti grobnicu blaženog Carla Acutisa u Italiji, online korisnici mogu je posjetiti virtualno i predati svoje molitvene nakane, javlja ChurchPop.

Ispričat ću vam još samo jedno čudo iz našega života.

Objavljeno u Molitve | 8.4.2023.

Molitva pred Božjim grobom

Isuse, Spasitelju svijeta! 

U skladu s uputama Zbora za bogoštovlje, vjernici se na Veliku subotu zadržavaju kod Kristova groba te u molitvi i postu razmišljaju o Isusovoj muci, smrti i silasku u podzemlje, očekujući njegovo uskrsnuće.

Pitam se danas na Veliku subotu jeli ikog od nas jučerašnji dan Muke Isusove promijenio?

Na ovoj dirljivoj fotografiji, pjevač Andy Grammer je pokazao svijetu ljubav prema svojoj majci.

Danas, se spominjemo obljetnice Blažene smrti Velikoga Marijanskog Pape Svetog Ivana Pavla II. koji je na današnji dan prije točno 15 godina, 02. travnja 2005. godine u 21 sat i 37 minuta preminuo u svojoj sobi u Apostolskoj palači u Vatikanu.

Odbor koji brine o ostavštini Višnje Pavelić, posljednje umrle od troje djece poglavnika Nezavisne Države Hrvatske dr. Ante Pavelića, poslao je u ponedjeljak uvečer fotografiju grafitima išarane grobnice obitelji Pavelić u Madridu te kratko priopćenje u kojem osuđuje “vandalski čin skrnavljenje grobnice obitelji Pavelić”.

Priča o projektu The Good Cemeterian započela je kada je Andrew Lumish shvatio kako su posljednja počivališta mnogih ratnih veterana zaboravljena i ostavljena na nemilost zubu vremena.