Ovo je razlog zašto bi trebali s djecom posjećivati grobove naših voljenih

Na ovoj dirljivoj fotografiji, pjevač Andy Grammer je pokazao svijetu ljubav prema svojoj majci.

Srca su nam se svima rastopila kada je pjevač i tekstopisac Andy Grammer objavio fotografiju na Instagramu na kojoj leži na tlu sa svojom kćerkom Louisianom. Izgledali su predivno, ima nešto dirljivo i posebno u odnosima oca i kćeri.

Međutim, također je bilo posebno i mjesto na kojem su se nalazili te tekst koji je popratio fotografiju.

andy-grammer-1.jpg

Grammer je s kćeri posjetio grob svoje majke Kathy koja je preminula sa samo 56 godina. Grammer je napisao, “Sjećam se kako sam ovdje stajao skamenjen kada smo spuštali njezin lijes. Izgubio sam ravnotežu, u mom je svijetu odjednom postojala ogromna praznina koja nikada neće biti ispunjena.”

Premda Louisiana K. Grammer nikad nije upoznala svoju baku, divno je vidjeti da pjevač želi da njegova kći zna koliko mu je majka značila. Izjavio je također, “Uz ime Louisiana stavili smo i K. kako bi majka uvijek bila uz nju.”

To nas podsjeća da samo zato što ljudi nisu više fizički s nama, ne znači da ne igraju veliku ulogu u našim životima. Naime, Grammer je poželio da Louisiana ima neke od kvaliteta njegove majke, “Nadam se da će poput tebe biti zaigrana, pravedna, obožavati čokoladu i život te da će imati vjeru poput tvoje.”

Pjevačeva majka je preminula godinu dana prije nego li je potpisao ugovor s diskografskom kućom, tako da nikad nije znala da će postati uspješan. Ipak, Grammer priznaje da je njegova majka uvelike zaslužna za njegov uspjeh, “Nisam ni znao da je imati majku na drugom svijetu tako posebno. Znam da svoj uspjeh mogu zahvaliti majci koja iz svemira povlači sve konce.”

Grammer nam je odao i važnu životnu lekciju, “Ovaj život je predivan, ali postaje još ljepši kada shvatite da postoji nešto važnije u životu od njega samoga.” Upravo se toga mnogi od nas drže dok proživljavaju životne uspone i padove. Završio je s porukom, “Volim te majko gdje god bila.”

Čak i ako ne volite njegovu glazbu, morate voljeti dječaka koji otvoreno, pred cijelim svijetom, govori o ljubavi prema svojoj majci.

Preveo i priredio medjugorje-info.com/Aleteia

Označeno u