Sadržaj s oznakom: Kuća susreta Tabor

Donosimo vam raspored seminara koji će se dogoditi kroz sljedeće razdoblje u Kući susreta Tabor.

Povodom pete obljetnice smrti fra Zvjezdana Linića u Kući susreta Tabor od 6. do 9. prosinca održat će se duhovna obnova pod geslom “Isuse, dobroto beskrajna!”.

U Kući susreta Tabor, u kojoj se događaju duhovne obnove i seminari nove evangelizacije, počela je izgradnja nove dvorane. Fra Ivan Matić, voditelj duhovnih obnova na Taboru pozvao je sve koji su u mogućnosti da sudjeluju u ostvarenju ovog projekta.

U povodu četvrte obljetnice smrti fra Zvjezdana Linića u Kući susreta Tabor, od 7. do 10. prosinca 2017., održat će se duhovna obnova pod geslom "Isuse, dobroto beskrajna". Voditelj duhovne obnove je fra Ivan Matić.

Iz sveg glasa sinoć je na dvosatnom koncertu “Neka se čuje do neba glas”, pjevalo između 1600 i 1700 duša okupljenih u Sportskoj dvorani Samobor gdje je šestu godinu uzastopno ovaj koncertni program priredila Udruga U Duhu s Kristom.

Koncert će se održati 1. listopada u Sportskoj dvorani u Samoboru, s početkom u 19 sati.

20. obljetnica kuće susreta proslavit će se duhovnom obnovom, od 3. do 6. kolovoza, pod nazivom „Ovo je Sin moj, Ljubljeni, slušajte ga!”

Fra Ivan Matić, među vjernicima poznatiji kao fra Johnny, sigurno je jedan od omiljenijih svećenika u Hrvatskoj.I vrlo je jasno zbog čega je to tako.

U pripremi za blagdan sv. Franje, od 1. do 4. listopada 2015., održat će se duhovna obnova u Kući susreta Tabor pod naslovom “Gospodine, htio bih te ljubiti".