Sadržaj s oznakom: Muževni budite

Projekt „Muževni budite” pokrenuo je još jednu inicijativu kojoj je cilj izgradnja katoličkih muškaraca naziva „Katekizam Katoličke Crkve u 365 dana”. 

Na Peristilu su i jutros na koljenima krunicu molili Wojownicy Maryi Split u slobodnom prijevodu Marijini ratnici, katolički muževi i njihovi prijatelji iz Međugorja. Kako navode, molili su za: duhovnike pokreta Wojownicy Maryi, za članove pokreta i za sve Marijine nakane, piše dalmatinskiportal.hr.

Ove se godine, 29. i 30. travnja, u sklopu projekta „Muževni budite” održala 4. konferencija katoličkih muškaraca „Budi muškarac” u Pastoralnom centru u Lovranu.

Dana 3. lipnja, na prvu subotu u mjesecu, u Zagrebu će se održati još jedna muška molitva krunice, na kojoj očekujemo odaziv muškaraca svih dobi, javlja portal muzevni budite.

Započet će u 8.30 na Trgu bana J. Jelačića, a molit će se na sljedeće nakane:

Dana 1. travnja, na prvu subotu u mjesecu, u Zagrebu će se održati još jedna muška molitva krunice, na kojoj očekujemo odaziv muškaraca svih dobi.

Započet će u 8.30 na Trgu bana J. Jelačića, a molit će se na sljedeće nakane:

Ovaj fenomen koji raste diljem svijeta (30 zemalja) posljednjih godina, u Hrvatskoj je izazvao goleme reakcije što je samo još jedan dokaz da nam molitva za obraćenje, nikad nije bila potrebnija.

Dana 4. ožujka, na prvu subotu u mjesecu, u Zagrebu će se održati još jedna muška molitva krunice, na kojoj očekujemo odaziv muškaraca svih dobi.

Ova molitva je svjedočanstvo svima koji su se umorili, ravnodušnima i malovjernima da ne budu zaslijepljeni zemaljskom moći i da se ne daju zastrašiti. Da bi bili dostojni svog Otkupitelja, katolici se ne smiju povlačiti i biti zarobljeni strahom. To je od presudne važnosti za njihovo spasenje.

„Nasljeduj sv. Josipa” još jedna je inicijativa projekta „Muževni budite” kojim želimo svrnuti pozornost na pobožnost prema sv. Josipu, našem duhovnom ocu, ali i na njegov primjer muževnosti i očinstva koji bismo se trebali truditi nasljedovati.

Prva subota i u veljači rezervirana je za mušku molitvu krunice. Osim u Zagrebu, muška molitva krunice održava se ove subote u još osam gradova.

Dana 4. veljače, na prvu subotu u mjesecu, u Zagrebu će se održati još jedna muška molitva krunice, na kojoj očekujemo odaziv muškaraca svih dobi.

U subotu, 5. studenog, u 8 i 30 Zagrebu na glavnom Trgu bana J. Jelačića ponovno su stotine muškaraca na koljenima i s krunicom u rukama oduševili javnost.

Objavljeno u Hrvatska | 20.7.2022.

Sve mogu u onom koji me jača

„Sve mogu u onom koji me jača‟ još jedna je inicijativa projekta „Muževni budite‟ kojom želimo obratiti pozornost svih muškaraca na to da nastave raditi na svojoj svetosti i tijekom ljeta.