Sadržaj s oznakom: Profesor

Ovom srednjoškolckom profesoru bili su potrebni zgužvani papir i koš za smeće da svoje učenike nauči vrlo važnoj životnoj lekciji. Pogledajte na koji je način srednjoškolce zainteresirao te im prenio mudrost koju će pamtiti cijeli život.

Na portalu Knjiga čuda osvanula je divna objava djevojke koja radi u jednom kafiću.

Petar Tabichi, profesor i franjevac iz Kenije, osvojio je nagradu vrijednu milijun dolara a uručena mu je u nedjelju u Dubaiju.

Ugledni katolički moralni teolog i profesor prirodnog pravo na Sveučilištu u Oxfordu John Mitchell Finnis suočava se s kampanjom studenata koji ga žele smijeniti zbog navodno “izrazito diskriminatornih stavova prema skupinama ljudi u nepovoljnom položaju” te jer je “osobito homofoban i transfoban”.

Ovo je priča o lekciji iz poniznosti. Uvijek treba obratiti pažnju na male stvari i sve ljude. Zapamtite - svi smo jednako vrijedni u božjim očima.

Antonela je cura o kojoj smo pisali, o kojoj su djeca snimila i kratak film u školi „Marina Držića“, cura koja je došla na ovaj svijet kako bi nas naučila neke stvari koje smo možda i zaboravili negdje usput.

Njihov profesor obolio je od raka, a  njegovi studenti kao praktični vjernici okupili su pod njegovim proziov zazivajući  i pjevajući Duhu Svetom.