Profesoru koji je obolio od raka došli su pod prozor i pjevali Duhu Svetom!

Njihov profesor obolio je od raka, a  njegovi studenti kao praktični vjernici okupili su pod njegovim proziov zazivajući  i pjevajući Duhu Svetom.

Oni punih srca ljubavi mole za njegovo izlječenje.  I ne, nije ih bilo desetak, ni dvadesetak, pod prozor oboljelom profesoru došlo je pjevati čak 400 studenta.

Njihova gesta ljubavi i molitve ganula je čitav svijet. ‘Tako se kršćani trebaju ponašati, to je djelo ljubavi’, komentirala je jedna djevojka, a druga dodala: ‘Moja djeca pohađaju ovu školu u Nashvillu. Ljubav koju ta djeca dijele s ovim profesorom je nevjerojatna. Drago mi je da cijeli svijet ima priliku to vidjeti. Molite za ovog učitelja, neka ga Bog blagoslovi’. ‘Kakav sjajan primjer ljubavi prema ljudima.

Nadam se da će mu ova molitva pomoći jer svakako ovo će ganuti njegovo srce’. ‘Jednostavno prekrasno, naš Bog je velik, a naša djeca čudesna. Ma neka svijet vidi kako se ljubi čovjek’ – samo su neki od komentara na reportažu koju je napravio CNN a koju je dosada pogledalo ali i rasplakalo više od 600 tisuća ljudi oduševljenih prizorom kršćana koji djelom pokazuju kako se voli!