Sadržaj s oznakom: Sotona

Kateheza Sotone je knjiga koju je napisao talijanski egzorcist Pellegrino Ernetti. U knjizi je zapisao što je sam Sotona govorio preko ljudi za vrijeme egzorcizma.

Kad mu je majka dala molitvenik sv. Benedikta sve se preokrenulo. Ispovijed, misa, post o kruhu i vodi i krunica postali su njegovo glavno oruđe u borbi protiv Sotona.

Sotona nas nastoji optužiti i srušiti, neprestano nam govoreći da smo bezvrijedni.

Jedan od Sotoninih primarnih ciljeva je optužiti nas, izlažući pred nas sve naše grijehe u nadi da ćemo potonuti dublje u očaj. Učinimo sve što možemo da se maknemo od Sotoninih optužbi i predamo se u naručje puno ljubavi našeg Milosrdnog Oca.

Kad nosimo Krunicu, Sotoni zadajemo glavobolju.

Objavljeno u Svjedočanstva | 4.9.2023.

Pričat ću vam o Isusu

Isus nije izmišljena osoba, a tako ni Sotona. Isus nije lik iz bajke, neki heroj koji je nekoć živio.

Nakon izlaganja o diabologiji i satanologiji u Svetom Pismu i u Učenju Crkve; i vidjevši kako je sotona vodio rat sa stigmatiziranim iz Gargana tijekom cijelog njegova života, uz žestoke udarce, i danju i noću, stalno koristeći, ljude i stvari svake vrste i oblika, neka se pitanja o onome što je rečeno sama postavljaju:

S vremena na vrijeme neki bi kršćani u svojoj naivnosti i prostodušnosti znali reći: ‘Bog je ljubav, oprostit će On sotoni njegovo zlo djelo’.

Obitelj se treba posvetiti i svetošću se braniti protiv Sotone i njegova razornoga djelovanja.

Egzorcist iz Sicilije prisjetio se Marije koju je Sotona mučio pet godina

Objavljeno u Poučne priče | 14.8.2023.

Intervju sa Sotonom

Uvjerio sam vas da pakla nema, da ga se ne morate bojati.

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.8.2023.

Kako sotona zavodi ljude?

Kako sotona zavodi ljude?

Vrlo je prepoznatljiv i lako se prepoznaje.

Jeste li znali da je najveća laž Sotone ikada, uvjeriti ljude da on zapravo ne postoji?

Navedeni citati proizašli su iz knjige Katehaza Sotone, talijanskog egzorciste Pellegrina Ernettija.

Katolički bloger i američki pisac Matt Walsh u jednom govoru iznio je Sotonsku taktiku za uništavanje kršćanstva u Americi, ali isto zasigurno vrijedi za Europu i do određene mjere, i za Hrvatsku.

Nedavni medijski naslovi o neraspadnutom tijelu s. Wilhelmine i neraspadnutoj tradicionalnoj benediktinskoj odori trebali bi navesti svaku časnu sestru da zastane i razmisli. Imamo primjer žene koja je voljela i borila se za tradicionalnu redovničku odjeću. Kako prikladno da je Bog također sačuvao njezin redovnički habit.

Stranica 1 od 5