Sadržaj s oznakom: Sotona

Tko je bila posljednja žrtva sotonizma našeg vremena? Je li zlo pušteno s lanca? Kako se oduprijeti silama zla? Postoje li opsjednuća? Kakvi se ogavni rituali odvijaju u "crnoj misi"? Bog pobjeđuje!

Obiteljska zajednica temelj je moralno ispravnog i čestitog društva. Međutim, cjelovita i dobro uređena struktura obitelji izgrađena je na višem temelju od svjetovnih sredstava.

„Kad bi kršćani poznavali moć Krunice, došao bi mi kraj“

U jednoj od svojih prvih poruka Gospa nam je dala sredstvo za borbu protiv Sotone:

Poznati katolik laik, Rajko Bundalo, prije svoga obraćenja bio je radiestezist. Gosp. Bundalo svjedoči o zlodušnoj pozadini radiestezije, kako je bio zaveden i kako je otkrio da se iza svega toga krije sotona kojega je poslije teško otjerati.

Kateheza Sotone je knjiga koju je napisao talijanski egzorcist Pellegrino Ernetti. U knjizi je zapisao što je sam Sotona govorio preko ljudi za vrijeme egzorcizma.

Kad mu je majka dala molitvenik sv. Benedikta sve se preokrenulo. Ispovijed, misa, post o kruhu i vodi i krunica postali su njegovo glavno oruđe u borbi protiv Sotona.

Sotona nas nastoji optužiti i srušiti, neprestano nam govoreći da smo bezvrijedni.

Jedan od Sotoninih primarnih ciljeva je optužiti nas, izlažući pred nas sve naše grijehe u nadi da ćemo potonuti dublje u očaj. Učinimo sve što možemo da se maknemo od Sotoninih optužbi i predamo se u naručje puno ljubavi našeg Milosrdnog Oca.

Kad nosimo Krunicu, Sotoni zadajemo glavobolju.

Objavljeno u Svjedočanstva | 4.9.2023.

Pričat ću vam o Isusu

Isus nije izmišljena osoba, a tako ni Sotona. Isus nije lik iz bajke, neki heroj koji je nekoć živio.

Nakon izlaganja o diabologiji i satanologiji u Svetom Pismu i u Učenju Crkve; i vidjevši kako je sotona vodio rat sa stigmatiziranim iz Gargana tijekom cijelog njegova života, uz žestoke udarce, i danju i noću, stalno koristeći, ljude i stvari svake vrste i oblika, neka se pitanja o onome što je rečeno sama postavljaju:

S vremena na vrijeme neki bi kršćani u svojoj naivnosti i prostodušnosti znali reći: ‘Bog je ljubav, oprostit će On sotoni njegovo zlo djelo’.

Obitelj se treba posvetiti i svetošću se braniti protiv Sotone i njegova razornoga djelovanja.

Egzorcist iz Sicilije prisjetio se Marije koju je Sotona mučio pet godina

Objavljeno u Poučne priče | 14.8.2023.

Intervju sa Sotonom

Uvjerio sam vas da pakla nema, da ga se ne morate bojati.

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.8.2023.

Kako sotona zavodi ljude?

Kako sotona zavodi ljude?

Stranica 1 od 5