Sadržaj s oznakom: Sotona

Objavljeno u Duhovni kutak | 9.5.2022.

Kako izbjeći Sotonu?

Da bi se izbjeglo zamkama sotone i pronašlo pravi put u vjeri, treba samo slijediti našega jedinog Učitelja Isusa Krista.

Sveti Arški župnik o molitvi:

Objavljeno u Duhovni kutak | 7.4.2022.

Razorni planovi sotone

Obitelj se treba posvetiti i svetošću se braniti protiv Sotone i njegova razornoga djelovanja. On unosi mržnju i razdor. A najopasnije zlo sjeme za obitelj su upravo mržnja i razdor.

O neka bi vas Bog podučio što znači to ime Emanuel: "Bog s nama".

«Nemojte se bojati mnogobrojnih neprijatelja.

Neprijatelj mrzi brak.

Riječ Sotona ima svoje pojedinosti

Prakse New agea, poput reikija, bioenergije i joge, mogu biti polazišne točke za djelovanje Sotone…

16. veljače 2008. godine, kardinal Carlo Caffara (nadbiskup Bologne), nakon slavljenja mise na grobu sv. Pija iz Pietrelcine, pristao je na intervju za Tele Radio Padre Pio, koji je naknadno objavljen u mjesečniku “Glas Oca Pia“.

“I začuh glas veliki u nebu, koji je govorio: “Sad dođe spasenje i sila i kraljevstvo Boga našega, i vlast Krista njegova, jer je zbačen tužitelj braće naše, koji ih je tužio pred Bogom našim dan i noć.” (Otk 12,10)

Sotonsko razdoblje bit će tri puta okrutnije od antikršćanskog razdoblja. Ali će biti kratko, jer za one koji će živjeti u tom trenutku molit će čitava proslavljena Crkva usred svjetlosti Neba, molit će Crkva koja se čisti usred pročišujućih plamenova ljubavi, molit će vojujuća Crkva s Krvlju posljednjih mučenika.

Objavljeno u Molitve | 12.11.2021.

Ružo otajstvena

O Majko, nebeska, Kraljice svemira, Vladarice roda ljudskoga! Tebi je Bog dao silu i povjerio zadaću da satreš glavu Sotoni.

I. Nastanak okultne prakse

U jednoj od svojih prvih poruka Gospa nam je dala sredstvo za borbu protiv Sotone:

Objavljeno u Intervju | 29.9.2021.

Tko je Sotona i kako djeluje?

Sve više ljudi, pa čak i krštenih duša upada u zamke zloga, neki iz neznanja, neki iz bunta prema Bogu i Crkvi, neki iz dosade. Bez obzira o čemu je riječ, posljedice mogu biti katastrofalne: gubitak volje za životom, bolesti, đavolska tlačenja svake vrste. Jedini protulijek je kvalitetana informacija o tome kako pronaći put u život, i oslobođenje, ako je osoba već zarobljena. Za početak, pred nama je jedan izvrstan intervju mons. Milivoja Bolobanića, bivšeg vikara Zadarske nadbiskupije, vrsnog poznavatelja ovoga područja i povremenog egzorcista.

Sotona je došao posjetiti Isusa u Edenskom vrtu; 

Stranica 1 od 5