Sadržaj s oznakom: Zahvala

Objavljeno u Molitve | 29.6.2023.

Molitva zahvaljivanja

Svemogući Bože, velikodušni darovatelju svih dobara!

Hvala ti, milosrdna Gospo, što si rado uslišala moju molitvu. Dobra moja nebeska Majko, vjerovao/la sam da me nećeš odbiti.

Za novi dan koji si mi darovao, hvala ti Gospodine.

Ponekad samo podignem pogled, nasmiješim se i kažem: znam da si to bio Ti Bože.

Podijelite i poklonite danas svojim prijateljima ovu prekrasnu zahvalu i blagoslov!

Odem par puta na godinu na Mariju Bistricu.

Zavjeti su obećanja nekog pobožnog čina koji vjernik obavlja prije ili poslije ispunjenja njegove molbe, kao žrtvu ili kao zahvalu ili kao pokoru za grijehe.

Ova osmogodišnja djevojčica ostala je bez majke zbog raka i posvetila je pjesmu njoj u čast koja je postala nadahnuće mnogima

Hvaljen Isus i Marija! Ima godina i 7 mjeseci kako me Bog pozvao i rekao mi; "dosta je lutanja", no ne bih poslušala, kakva jesam da moje biće, duša nije puno prije već vapila za "nečim", većim, dubljim.

Hodočašće za osobe s invaliditetom koje se održalo pod geslom "Da ljubav vaša sve više raste - U Gospinoj školi", ove je godine okupilo najveći broj sudionika, njih oko 2000. Svi su primljeni u domove župljana koji su im besplatno ponudili smještaj i hranu. Ljubav je rasla a s njome i Nebo na zemlji.

Objavljeno u Duhovni kutak | 2.5.2017.

Zahvalnost

Zahvalan čovjek je čovjek koji ono radosno na ovom svijetu ne uzima kao nešto samo po sebi razumljivo, nego koji svjesno zna uživati u ovom životu.

Kako da ti zahvalim za dane kojima me darivaš?

Ako misliš da nemaš za što biti zahvalan Bogu, razmisli:

Hvaljen Isus i Marija! Dragi moji!