Ova osmogodišnja djevojčica blagoslovljena je predivnim glasom kojim zahvaljuje i slavi Gospodina

Ova osmogodišnja djevojčica ostala je bez majke zbog raka i posvetila je pjesmu njoj u čast koja je postala nadahnuće mnogima

Rhema Marvanne je osmogodišnja djevojčica koja je blagoslovljena  predivnim glasom kojim zahvaljuje slaveći Gospodina.
Rhema je izgubila svoju majku zbog teške bolesti, ali ona je zahvalna za sve lijepe stvari kojima ju je Bog blagoslovio, a najviše mu je zahvalna za svoju majku kojoj je život skončao nakon duge i teške borbe s rakom jajnika u 36.toj godini.

Uspomene koje čuva na svoju majku su još jedna divna stvar na kojoj je jako zahvalna.

rhema-amazing-grace.jpg

Photo: Rhema na grobu svoje majke ( godtube.com )

Rhema doživljava Božju riječ kroz pjesmu a ono što je dirljivo u cijeloj priči je snaga vjere koja izbija iz njenog malog bića.
Rhema osjeća duh svoj majke svaki put kad pjeva o Bogu svima onima koji je slušaju u nadi da će izliječiti njihova srca kao što je Bog izliječio njeno.

Nadamo se će ovaj video nadahnuti svakoga tko pati od gubitka voljene osobe ili se bori protiv neke bolesti. Vjerujte, jači ste nego što mislite  i proći ćete kroz ovo uz božju pomoć,  a Njegova milost bit će vam vjetar u leđa i najjači oslonac. Vjerujte i zahvaljujte Bogu na svemu u životu.

Pogledajte ovaj video koji će vas osnažiti i podsjetiti kako je lijepo biti dijete, božje dijete.

'Zahvaljujem Gospodinu za njegovu ljubav, za njegov mir, za njegovu milost i snagu...zahvaljujem mu za svoj život, za svoj dom, za svoje prijatelje...'