Sadržaj s oznakom: Zajednica ODS

U Međugorju je od srijede 24. travnja u toku Molitveni nacionalni susret vodstava katoličkih karizmatskih duhovnih stvarnosti Hrvatske (KKODS) i BiH na kojem je prisutno više od 1500 sudionika iz Hrvatske, Bih, ali i stranih zemalja.

Molitveni nacionalni susret vodstava katoličkih karizmatskih duhovnih stvarnosti Hrvatske (KKODS) i BiH odvija se od srijede 24. 4. 2019. popodne u 14:30 sati u ŽUPNOJ DVORANI Sv. Ivana Pavla II. u Međugorju i završava s misom u nedjelju 28. 4. 2019. oko 11 sati.

Donosimo vam dva lijepa svjedočanstva bračnog para SLAVIĆ iz Splita sa netom završenog seminara koordinacije zajednica Obnove u Duhu Svetom koja se od 4. – 8. Travnja održala u Međugorju.

Matt Lozano bio je jedan od predavača na seminaru i godišnjem susretu zajednica, grupa, domova molitve, udruga i inicijativa povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu Svetome (ODS).

Molitvom zazivanja Očevog blagoslova na više od 1600 prisutnih članova zajednica grupa, domova molitva, udruga i inicijativa povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu Svetome (ODS), iza 14 sati, završio je njihov četvrti godišnji susret koji je trajao od 4. do 8. travnja 2018.

Kao što je naš portal već prije izvjestio, u Međugorju se ovih dana odvija susret koordinacije zajednica Obnove u duhu Svetom.

U Međugorju je ovih dana u tijeku četvrti godišnji susret zajednica, grupa, domova molitva, udruga i inicijativa povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu Svetome (ODS) u trajanju od 4. do 8. travnja 2018. godine.

U Međugorju se od 10. – 12. 04. 2015. održava prvi susret Zajednica ODS Hrvatske i BiH.