Njihovo novorođenče je preminulo, no jedan poziv iz bolnice promijenio im je život

Josh i Katie Butler iz Nashvillea u Tennesseeju trebali su dobiti bebu.

Bili su vrlo uzbuđeni što će u svijet dočekati novi život. U 20. tjednu trudnoće liječnici su na ultrazvuku otkrili nešto što je ovom paru promijenilo život, piše Goodfullness.net

novorodence-u-prevodu-1.jpg

Problem koji su otkrili mogao je uzrokovati poteškoće u razvoju njihova sina Deweyja. Kada se rodio, Dewey je prebačen na odjel za intenzivnu neonatalnu njegu gdje je proveo 132 dana tijekom kojih su liječnici pokušali otkriti što s njim nije u redu. Taj je divan dječak preminuo tijekom rutinske operacije u kojoj su mu liječnici pokušavali namjestiti cjevčicu za hranjenje.

novorodence-u-prevodu-2.jpg

Butlerima je gubitak sina slomio srce, no jedna se medicinska sestra umiješala u njihove živote i u njih unijela malo sreće.
Ta je medicinska sestra radila na odjelu za intenzivnu neonatalnu njegu i zbližila se s obitelji Butler dok im je sin bio u bolnici.

Sestra se sjetila da su Butlerovi izrazili želju da budu privremeni udomitelji, a znala je za jednog malog dječaka imena Brax na 5. katu kojemu je bila potrebna ljubav. Svojim je pozivom iznenadila obitelj Butler.

Brax je imao 11 mjeseci i od rođenja je bio u bolnici. Roditelji su ga napustili jer se nisu mogli brinuti za njega. Jadničak je bolovao od plućne hipertenzije, kroničnog respiratornog zastoja i traheomalacije. Liječnici su vjerovali da će se njegovo stanje poboljšati kako bude stario.

novorodence-u-prevodu-3.jpg

Čim su ga Butlerovi doveli kući stanje mu se poboljšalo, a Josh i Katie ga obožavali. U rujnu 2017. službeno su posvojili Braxa.

Dewey će im uvijek nedostajati, ali znaju da on sada više ne osjeća bol. Znaju da zbog njegove smrti sada u srcima imaju mjesta za još jedno dijete kojem je potrebna ljubav.