Duhovno ozdravila kod fra Ive Pavića

Cijeli život živjela sam u tradicionalnoj vjerskoj obitelji, zadnji puta sam se ispovjedila kada sam imala 15 god i to je bio moj zadnji odlazak u crkvu, napustila sam ju.

Živjela sam bezbrižni svjetovni život, materijalno potkovana, bahata, bezobrazna, puna sebe i "svoje veličine". Živjela sam u teškim grijesima za koje uopće nisam bila svjesna. Nikad sretna a "imala" sve. Udala sam se i rastala nakon 2 god braka. Sreća u nesreći je bila što nije bilo crkveno vjenčanje. Tada je krenula borba oko djeteta, kome će pripasti.

Kada sam dotakla dno dna, čula sam za Šurkovac preko prijateljice. Spremila se i otišla tražiti pomoć od Boga, rekla sam: to je zadnja slamka moga spasa. I tada, 09.03.2013. došla sam u Šurkovac, ugurala se u prvi red, vidjela i čula te predivne riječi fra Ive Pavića i samo od njegovog tona glasa pala sam na koljena i počela gorko plakati. Zavapila sam: Isuse pomozi mi, molim te. Samo sam to znala reći, niti jednu jedinu molitvu nisam znala izmoliti. Plakala sam 6h, koliko je trajala duhovna obnova. I sada dolazi ono najljepše. Dobila sam tada Duhovno ozdravljenje od Gospodina!! Dao mi je novo srce, nove oči, nova usta. Drugi dan kada sam se probudila, počela sam se samo smijati, veseliti (inače, nisam se nasmijala pune 4 god), hvaliti Isusa, pojma nisam imala što se točno dogodilo, vrata počela su se otvarati, stavio mi je tako predivne ljude na put koji su mi i koji mi još uvijek pomažu u duhovnome, a one "loše" preko noći je maknuo. Dobila sam predivne milosti i sada živim samo za Njega i Majčicu koja je uvijek tu i bdije nad mnom.

Nema te riječi Hvale i Slave Njegove koje mu mogu uputiti što mi je dao novi život, život sreće, ljubavi i mira, spasio me, spasio od Sotonskih ralja. Šaljem Blagoslov svima Vama i od srca Vas pozdravljam iz sunčanog i hladnog Zagreba.