Isus, krunica iz Međugorja i blagoslovljena voda mu spasili nogu od amputacije

Bog kaže: "Prizovi me u nevolji svojoj i izbaviću te, a ti me proslavi!"

Više svjedočanstva pročitaje OVDJE.

Zbog toga za obavezu prema svom Spasitelju Isusu Kristu osjećam potrebu da svjedočim o njegovim nedavnim djelima u mojoj obitelji. Otac mi boluje od slabo prokrvljenih potkoljenica nogu već dulje vremena, na pregledu 31.07.2014. ta rana na desnoj potkoljenici je zaista izgledala kao mrtvo tkivo (što se vidi i iz nalaza).

Zaključak lječnika i kirurga bio je amputacija. Te večeri sjeo sam uz oca dok je spavao i molio blagoslovljenu krunicu koju sam dobio u Međugorju.

Ono što sljedi ne znam smije li laik vršit ali ja sam napravio, nakon molitve prislonio sam mu križ krunice na glavu, prizvao Isusa Krista (molitvom koja je išla sama iz mene u tom trenutku) da pomogne mom ocu i da se proslavi pobjedom nad zlom koje je prijetilo mom ocu, ako je to po volji Njegovoj.

Nakon toga uzeo sam bočicu blagoslovljene vode, napravio s njom simbol križa na čelu ocu i još jednom zazvao Boga Oca, Isusa Krista i Duha Svetoga za pomoć. 04.08.2014. Na pregledu u istoj bolnici nalaz je sasvim drugačiji. Znam da bi sad hrpa kirurga i lječnika našla razna objašnjenja, ali što se mene tiče ovo je djelo Isusa Krista, samo on može oživit nešto što je već mrtvo.

Molim Vas, ovim slavim Isusa Krista jer je to njegovo djelo, zato molim Vas, ako objavite, objavite anonimno. Bez mojeg imena.