Sadržaj s oznakom: Ozdravljenje

„Ta Bogu ništa nije nemoguće!“ (Lk 1, 37) – ove su me riječi pratile i prate me i danas na putu iz smrti u život. Ta smrt bila je homoseksualnost. Želim posvjedočiti kako me Bog ozdravio od te sklonosti. Želim posvjedočiti da je ozdravljenje moguće. Činilo mi se da nema nikakve šanse za izlječenje, ali se pokazalo da Bogu ništa nije nemoguće! Proces mog ozdravljenja, liječenja mojih rana iz prošlosti trajao je i traje još uvijek, no Bog je vjeran svome obećanju i ne ostavlja me samu na putu čežnje za njim. Ta njemu, ništa nije nemoguće…

Zagrepčanki su dijagnosticirali 2005. godine maligni tumor dojke.

O vječno živi Isuse, evo me pred Tobom. Vjerujem u Tebe i ljubim Te iznad svega!

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Dr. Mighelia Espinosa (Cebu, Filipini) bolovala je od raka.

Bilo je to jedne subote u mjesecu svibnju godine 1869.

Dvadesetdvogodišnji Reiner Seiler i 19-godišnja Iris Scheithauer bili su sretni zaljubljenici.

Blizanci Monica i Cristian Moya bili su kao bebe na rubu smrti. Nakon što ih je majka posvetila Djevici Mariji, oni su se oporavili od teškog oblika upale pluća.

Djevojčicu je jako boljela glava i onesvijestila se. Odmah je hospitalizirana, a nakon nekoliko mjeseci je rekla: “Imala sam krvarenje u mozgu, ali Isus me izliječio!”

Michelle Turley sjeća se događaja prije 3 godine. Njezina kći Kaylee bila je zdrava i aktivna petogodišnjakinja, puna života i uzbuđena što će krenuti u vrtić. Zatim se jedne noći u 2019. žalila na jaku glavobolju, povraćala je i onesvijestila se, piše novizivot.net.

Objavljeno u Molitve | 29.6.2022.

Molitva za ozdravljenje

Gospodine Isuse molimo te da uđeš u čitavu našu prošlost, sve do trenutka našeg rođenja, čak i do trenutka našeg začeća, čak i u naše obiteljsko stablo i pretke i ozdravi nas tamo, jer je naša prošlost i sadašnjost pred tobom kao i naša budućnost.

U Međugorju je o svom čudesnom izlječenju nakon teške prometne nesreće, kolica i ponovnog hodanja svjedočila djevojka iz Irske Meabh Carlin koja je redovita hodočasnica Kraljici Mira u Međugorju.

Djevojčica Nika O. (6) se rodila s jakim atopijskim dermatitisom, uzimala je 6 vrsta lijekova, izgledala je kao opečena po laktovima i koljenima, no 2011. godine treći dan nakon molitve fra Ive Pavića probudila se zdrava, bez rana, bez bolova.

Jedno od ozdravljenja u Međugorju doživio je i Andrea De Luca, Talijan iz Da Castellammare za kojeg liječnici nisu imali lijeka.

Stanovala je u Milanu, stekla diplomu upravne tajnice, radila na „Instituti Clinici di Perfezionamento“ u Milanu...

Rođen sam 1953. godine u Međugorju u katoličkoj obitelji i vjerski odgojen.

Stranica 1 od 5