Sadržaj s oznakom: Ozdravljenje

Jedna je majka iz Italije imala na smrt bolesno dijete od deset mjeseci.

Ljudi se vrlo često jednostavno raziđu, čak i vrlo dobri prijatelji.

U razmatranju krunice, posebno u razmatranju radosnih otajstava, imamo mogućnost iscjeljenja svog osobnog životnog puta i primanja svakojakih dobara.

Gospodine, milosrdni Oče, pogledaj slugu svojega što u patnji pokušava pobijediti bolest koja ga je snašla.

Od početaka ukazanja u Međugorju postoje svjedočanstva o čudesnim ozdravljenjima dobivenim po Gospinom zagovoru. Jedan od prvih koji je iskusio čudesne učinke Gospine prisutnosti u Međugorju je jedan stariji mještanin, Jozo Vasilj.

Hagioterapija je izvorno hrvatski model pružanja duhovne pomoći , a razvio ju je dr.Tomislav Ivančić, profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i predstojnik Centra za duhovnu pomoć ( CDP ) koji primjenjuje hagioterapiju u svome radu.

30.05.2006. na Ivanu Aršku imala sam nezgodu na maturalcu.

O svom čudesnom izlječenju nakon teške prometne nesreće, kolica i ponovnog hodanja svjedočila je 21. godišnja djevojka iz Irske Meabh Carlin.

Evo samo nekoliko od mnogih milosti koje je ova gospođa primila od našega Gospodina: ozdravljenje od teške alergije, ozdravljenje od tumora na jajniku, oslobođenje od straha, ozdravljenje krvi...

...odložiti vam je prijašnje ponašanje, staroga čovjeka, koga varave požude vode u propast, a obnavljati se duhom svoje pameti i obući u novoga čovjeka, po Bogu stvorena u pravednosti i svetosti istine. (Ef 4,22-24)

Moć koju Međugorje posjeduje počela je djelovati čim sam sjeo u auto

Molitva liječi. Najprije čovjekovu duhovnu dušu, a onda i tijelo. Molitva je naime prostor u kojem je Bog s čovjekom.

U Požegi je živjela dvogodišnja Fanika. Mala Fanika imala je tešku upalu zglobova i velike boli u kostima nogu.

Molitve za ozdravljenje i oslobođenje od utjecaja đavolskog su iz knjige "Liberaci dal male - Oslobodi nas od zla", poznatog i priznatog rimskog egzorciste don Gabriela Amortha.

Stranica 1 od 5