Sadržaj s oznakom: Ozdravljenje

Isus je poslao apostole da idu propovijedati evanđelje po cijelom svijetu. Apostol Jakov otišao je u Španjolsku.

Gospodine, milosrdni Oče, pogledaj slugu svojega što u patnji pokušava pobijediti bolest koja ga je snašla.

Hagioterapija je izvorno hrvatski model pružanja duhovne pomoći , a razvio ju je dr.Tomislav Ivančić, profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i predstojnik Centra za duhovnu pomoć ( CDP ) koji primjenjuje hagioterapiju u svome radu.

Od početaka ukazanja u Međugorju postoje svjedočanstva o čudesnim ozdravljenjima dobivenim po Gospinom zagovoru. Jedan od prvih koji je iskusio čudesne učinke Gospine prisutnosti u Međugorju je jedan stariji mještanin, Jozo Vasilj.

30.05.2006. na Ivanu Aršku imala sam nezgodu na maturalcu.

Evo samo nekoliko od mnogih milosti koje je ova gospođa primila od našega Gospodina: ozdravljenje od teške alergije, ozdravljenje od tumora na jajniku, oslobođenje od straha, ozdravljenje krvi...

O svom čudesnom izlječenju nakon teške prometne nesreće, kolica i ponovnog hodanja svjedočila je 21. godišnja djevojka iz Irske Meabh Carlin.

Bog je čudesno ozdravio ženu koja je 14 godina trpjela jake bolove nakon što je rodila sina.

Fra Ivo navodi osam prepreka, s kojima se susretao u svojoj bogatoj praksi.

Objavljeno u Meditacije | 14.11.2022.

Čudesno ozdraviti

Molitva liječi. Najprije čovjekovu duhovnu dušu, a onda i tijelo. Molitva je naime prostor u kojem je Bog s čovjekom.

Molitve za ozdravljenje i oslobođenje od utjecaja đavolskog su iz knjige "Liberaci dal male - Oslobodi nas od zla", poznatog i priznatog rimskog egzorciste don Gabriela Amortha.

U zadnje vrijeme dogodila su se mnoga čudesna ozdravljenja po zagovoru ovog Božjeg ugodnika, no ozdravljenje ove žene uzeto je kao posebno čudo koje je utjecalo na beatifikaciju Ivana Pavla II. i njegovo proglašenje svetim 27. travnja 2014. na Trgu sv. Petra u Rimu.

Evo jedno svjedočanstvo o ozdravljenju u Međugorju koje svjedočim svim prijateljima, ali nije još objavljeno kod vas.

Objavljeno u Molitve | 5.10.2022.

Molitva za ozdravljenje

Fra Augustin Čordaš, jednom prilikom objavio je na svom profilu ovu čudesnu molitvu. O njoj kaže:

„Ta Bogu ništa nije nemoguće!“ (Lk 1, 37) – ove su me riječi pratile i prate me i danas na putu iz smrti u život. Ta smrt bila je homoseksualnost. Želim posvjedočiti kako me Bog ozdravio od te sklonosti. Želim posvjedočiti da je ozdravljenje moguće. Činilo mi se da nema nikakve šanse za izlječenje, ali se pokazalo da Bogu ništa nije nemoguće! Proces mog ozdravljenja, liječenja mojih rana iz prošlosti trajao je i traje još uvijek, no Bog je vjeran svome obećanju i ne ostavlja me samu na putu čežnje za njim. Ta njemu, ništa nije nemoguće…

Stranica 1 od 5