Sadržaj s oznakom: Ozdravljenje

Pjevačici Niki Antolos prije nekoliko je godina dijagnosticirana multipla skleroza, a poznata Feminemka sada je na svom Instagram profilu podijelila snimku staru četiri godine, kada se suočila s teškom dijagnozom. Iako joj je to razdoblje bilo teško, nije osjećala noge ni vidjela na lijevo oko, utjehu je pronašla u vjeri.

Objavljeno u Molitve | 23.10.2023.

Molitva za ozdravljenje

Gospodine Isuse molimo te da uđeš u čitavu našu prošlost, sve do trenutka našeg rođenja, čak i do trenutka našeg začeća, čak i u naše obiteljsko stablo i pretke i ozdravi nas tamo, jer je naša prošlost i sadašnjost pred tobom kao i naša budućnost.

U zadnje vrijeme dogodila su se mnoga čudesna ozdravljenja po zagovoru ovog Božjeg ugodnika, no ozdravljenje ove žene uzeto je kao posebno čudo koje je utjecalo na beatifikaciju Ivana Pavla II. i njegovo proglašenje svetim 27. travnja 2014. na Trgu sv. Petra u Rimu.

Svjedočanstva o brojnim ozdravljenjima nakon posjeta Međugorju ne ostavljaju ravnodušnima one koje se s njima susretnu.

Godine 1983. doživjela sam tešku prometnu nesreću prelazeći ulicu u Chicagu.

Osjetila sam da se nešto događa, mužu sam rekla da me ne boli i da me izvadi iz kolica Colleen Willard je u braku i majka je trojice odraslih sinova.

Objavljeno u Molitve | 26.9.2023.

Duh Sveti liječi i ozdravlja

Ponizno te molimo, Duše Sveti, da, poput plemenitoga Samarijanca, lijek svojega milosrđa izliješ na rane naše duše.

Zagrepčanki su dijagnosticirali 2005. godine maligni tumor dojke.

O vječno živi Isuse, evo me pred Tobom. Vjerujem u Tebe i ljubim Te iznad svega!

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Poslušajte snažno ali kratko svjedočanstvo oca Jamesa Manjackala kako je primio potpuno ozdravljenje srca i tijela nakon susreta s Djevicom Marijom koju od milja zove - Mama.

Bog kaže: "Prizovi me u nevolji svojoj i izbaviću te, a ti me proslavi!"

Na adresu portala medjugorje-info.com stiglo je još jedno svjedočanstvo čudesnog ozdravljenja. Kad se ova obitelj predala u Božje ruke, potekla je milost kakvoj se nisu ni nadali. 

Što vjernik treba činiti kad se razboli?

Bilo je to jedne subote u mjesecu svibnju godine 1869.

Molitva je disanje duše. Kao što naše tijelo ne može živjeti bez kisika, tako ni duša ne živi ako ne moli. Molitva je grijanje uz Božju blizinu.

Stranica 1 od 5