Majka Dalia: Inicijativa '40 dana za život' mi je pomogla kada mi je bilo najteže

Dalia, majka malene Nike, svjedoči kako joj je inicijativa '40 dana za život' pomogla u trenutu kada je ju okolina prisiljavala na pobačaj, a podršku u tim životnim trenucima nije imala ni od koga.

Inicijativa "40 dana za život" pomogla mi je u trenutku kada mi je najviše trebalo, kada sam mislila da sam sama, kada me bliža okolina prisiljavala na pobačaj moje kćeri Nike, ovako započinje svoje svjedočanstvo Dalia, majka malene Nike koja će uskoro navršiti dvije godine.

Dalia ističe kako je Nika donijela veliku radost u njen život.

- Kćer volim više od ičega na svijetu. Zato danas želim svjedočiti i približiti ljudima što je uistinu inicijativa "40 dana za zivot" i kolika je važnost bdjenja i prisutnosti pred bolnicama - naglašava ova majka.

Dalia vas poziva da sudjelujete u bdjenju pred bolnicama i domovima zdravlja u 29 hrvatskih gradova za prestanak pobačaja u hrvatskom narodu od 26.9.2018. do 4.11.2018.

- To je toliko važno za majke i očeve koji ne vide drugi izlaz. Inicijativa je pripremila za vas i dokumentarni film "40 dana..." čija će se pretpremijera održati 19.10.2018. u Zagrebu, a premijera 20.10.2018. u cijeloj Hrvatskoj. Radujem se jer sam i ja sudionica filma. Film upravo svjedoči tu snagu prisutnosti i samu ljepotu života - ističe majka malene Nike.

Više o filmu možete saznati ovdje.