Majka je tražila da joj predam sve svoje i sav svoj život i da će me onda odvest do Isusa

Bilo je to prije četiri godine, na obljetnicu Gospinog ukazanja u Međugorju.

Došla je moja obitelj i nekoliko prijatelja. Tada sam imao 18 godina. Sam osjećaj dolaska bio je predivan, poseban mir i radost je bila. Ja sam se prvo ispovjedio i nakon ispovijedi odlučio ići bos od crkve na Brdo ukazanja, bos kao znak moje zahvalnosti i da dam neku žrtvu Majci, nisam ni sam znao točan razlog.

Bilo je prevruće, temperatura 40, jedva sam šetao, preznoio se i nisam zna gdje ću gazit koliko je gorio asfalt i zemlja pod mojim nogama na putu do Podbrda. Tako sam se bos i vratio do crkve. Kad sam se vratio bio sam tužan jer se od vručine i bolova kako sam išao bos nisam mogao koncentrirati na molitvu Majci i mislio sam da je moja žrtva bila uzaludna! Počela je glavna sveta misa u 19h. Kad je bilo vrijeme djeljenja pričesti, nakon što sam primio Tijelo Kristovo, vratio sam se na svoje mjesto i kleknuo. Odjednom sam osjetio poseban lahor među ljudima i mir. Bile su mi zatvorene oči, ali ja sam zatvorenih očiju osijetio preko cijelog neba Kraljicu Mira! Osjetio sam njenu pristunost, mir, ljubav...

Majka je tražila da joj predam sve svoje i sav svoj život i da će me onda odvest do Isusa!

Dosta vremena sam klečao di sam joj samo predavao sve prijatelje, obitelj, rođake, neprijatelje i ljude čitavog svijeta i na kraju svoj duh, dušu , tijelo i srce... Da Ona prenese moje molitve Svome Sinu. To je bilo moje iskustvo koje nikada na ovom prolaznom životu neću zaboraviti... Bogu hvala i slava na svemu i našoj Majci Mariji na neizmjernoj ljubavi!