SVJEDOČANSTVO: "U Šurkovcu sam bila oko 30 puta i izliječila se od brojnih bolesti"

Šurkovac do jučer, takoreći, nepoznato selo nadomak Prijedora, postalo je nadaleko čuveno po čudesnim moćima fra Ive Pavića, koji, kako i sam kaže, ima Božji dar i pomaže znanima i neznanima da ozdrave.

Poslije njegovih molitvi slijepi progledaju, nijemi progovore, nepokretni prohodaju, a nerijetko i otpisani od zvanične medicine budu potpuno izliječeni.

I da sve ovo ne bi ličilo na nekakav marketing, da samo lakomisleni ne bi povjerovali, u crkvi Presvetog srca Isusova u Šurkovcu čuvaju se pismena svjedočenja, svakom dostupna, onih koji su dolazili u Šurkovac bolesni, a odlazili kući potpuno izliječeni. I svako od njih, a na stotine ih ima, uz svoje pisano svjedočenje, ostavio je puno ime i prezime, točnu adresu stanovanja i broj telefona. Evo jednog od svjedočenja iz prve ruke koje je nedavno objavljeno na službenoj stranici župe Šurkovac. .

Hvaljen Isus i Marija!

Zovem se Ivana, imam 29 godina i dolazim iz Bjelovara. Prvi put sam otišla u Šurkovac prije 4 godine iz radoznalosti. Nisam znala što očekivati, ali sam znala da tamo moram otići neznajući da će se time moj život promijeniti. Milosti koje sam primila su brojne, teško je to opisati u par rečenica. Prije odlaska u Šurkovac, vodila sam prosječan život, imala sam sve svjetovno: mnoštvo prijatelja, dobru obitelj, uspjeh na fakultetu ... No nisam bila zadovoljna. Nešto je nedostajalo. Mislila sam da sam odlična vjernica iako na misu nisam išla. Molila bih se iz navike. Bila bih često depresivna, nervozna, tužna, nezadovoljna iako sam "imala sve".

Nakon prve duhovne obnove u Šurkovcu odmah se promjena na meni primjetila. Bliski ljudi su mi počeli govoriti: "Ivana, ti si sasvim drugačija, iz tebe izlazi takav mir i ljubav, što se dogodilo? Želim i ja to!"

Eh, što se dogodilo. Dogodilo se ponovno krštenje! U Šurkovcu sam bila oko 30 puta i izliječila se od brojnih bolesti: štitnjače, helikobaktera, ravnih stopala, vida (prije sam nosila naočale).

Iako se svi baziraju na fizička ozdravljenja, puno je važnije ono oku nevidljivo, a to je duhovna stvarnost. Ono što mi je Isus dao je nevjerojatno: nevjerojatan mir i ljubav! Sada na misu idem stalno, molim krunicu, uključena sam u molitvenu zajednicu, čitam duhovnu literaturu. Život bez Krista nema smisla jer to NIJE ŽIVOT. Možeš imati sve, ali zapravo nemaš ništa! Ljubav i radost koju osjećam tijekom svete mise je nešto čudesno. Često plačem jer ne mogu emocije prikriti koliko me ljubavi obuzme. Eh, kada bi očima vidjeli što se sve događa za vrijeme Euharistije, neprestano bi u crkvu išli!

Sve je postalo lagano kada hodim s Kristom. Moji prijatelji su se izmijenili. U dvije godine promijenila sam tri posla, pronašla ljubav svoga života, sve mi je lako kad me Krist vodi za ruku i svaku molitvu mi je uslišao! Molite i vapite iz srca i Gospodin će vam sve dati i budite spremni nositi Križ na ovome svijetu i živite za vječnost i Nebesku stvarnost, a ne ovozemaljsku!

Sva hvala i slava našem Spasitelju!

Božji blagoslov,
Ivana