Tumor potpuno nestao nakon blagoslova relikvijom Padre Pia

Angela iz irskog grada Carlowa, 2013. godine posvjedočila je o čudesnom ozdravljenju njezina supruga Jima na čijem se mozgu 2006. pojavio veliki zloćudni tumor:

“Rečeno nam je kako će morati na kompliciranu operaciju i da su izgledi da preživi zahvat samo 30 posto, a ako i preživi, kazali su liječnici, imat će teško oštećenje mozga ili će mu jedna strana tijela ostati paralizirana. Kako nismo imali drugih opcija, operacija je zakazana za ponedjeljak, najduži dan u mojem životu.

Nakon višesatne operacije kirurzi su mi priopćili kako je zahvat prošao očekivano, a uz to da je oblik tumora najgori koji je mogao imati. Izvadili su njegov najveći dio, no nisu mogli ukloniti dio koji se nalazio u moždanom deblu. Upozorili su me da će čak i uz kemoterapiju i radioterapiju teško preživjeti. Nekoliko dana kasnije vozila sam auto i na radiju čula kako u Carlow dolazi relikvija Padre Pija – jedna od rukavica kojima je prekrivao stigme. Tog sam popodneva nazvala radio stanicu kako bih saznala telefonski broj čovjeka koji je organizirao dolazak relikvije.

Nazvala sam ga, a on je pozvao supruga i mene u svoju kuću gdje se nalazila rukavica. Kazao je kako bi bilo mudro blagosloviti mog supruga relikvijom, što smo i učinili.

U jednom sam trenutku, dobro se sjećam, pogledala u supruga i pomislila kako mu ponovno nije dobro, njegovo je lice izgledalo čudno. Na povratku kući upitala sam ga: “Zašto ti je tako čudno izgledalo lice kad smo bilo u kući?”
– Osjetio sam snažan miris, odgovorio mi je.

Upitala sam ga kakav je miris bio, a on je rekao: “Zbilja ne znam, ali bilo je nešto čudno.”

Odmah sam uzviknula: “Padre Pio!”

Sljedećih nekoliko dana u našoj je kući još uvijek osjećao taj miris.

Nakon kratkog vremena Jim je morao otići u bolnicu na snimanje i uskoro smo bili pozvani da čujemo kakvi su nalazi. U ruci sam nosila medaljicu Padre Pija, držala ju toliko čvrsto da su mi se nokti zabijali u dlanove.
Liječnik je izvadio sve snimke, od početka bolesti do najnovije. Pokazivao nam je jednu po jednu i na kraju kazao: “Što god radite, nastavite s tim.”

Kada je došao do posljednje snimke, rekao je: “Tumor je potpuno nestao! Više mu nema ni traga!” Bili smo u potpunom šoku, a Jim je upitao: “Kako to mislite da je nestao?”
– Nema ga, sve je nestalo! – odgovorio je jednako začuđeni liječnik.
Od tada, posljednjih sedam godina Jimovo je zdravlje savršeno. S obzirom da je medicini njegovo ozdravljenje ostalo neobjašnjivo, jedini logični zaključak je da je Bog po Padre Piju čudesno izliječio mog supruga. Nitko u obitelji nema nikakve sumnje u to.

(C. Keane: “Padre Pio – The Scent of Roses”) / padrepio.hr