Gospina nazočnost među nama neizmjeran dar koji ne možemo shvatiti

Želim vam govoriti o Gospinoj nazočnosti među nama svakoga dana. Mi duboko vjerujemo da je njezina nazočnost među nama neizmjeran dar koji ne možemo shvatiti.

Kaže se da Gospa uvijek dolazi u ključnim trenutcima. Ovdje se predstavila imenom Kraljica Mira. Točno deset godina poslije, kada je počeo rat ovdje na našim prostorima, mi smo razumjeli zašto. Točno trećega dana ukazanja Gospa je plakala. Iza njezinih leđa bio je taman križ. Rekla je: "Mir, mir, mir, mir između čovjeka i Boga!" Mnogo smo se puta pitali što znači ta poruka. Počeli smo pozivati sve ljude neka se pomiruju u obitelji, s osobama s kojima su u sukobu, jer je to Gospa tražila. Čuli smo mnoga svjedočasntva ljudi koji su bili u međusobnom sukobu, koji su se smirili i pomirili.

Gospa se ipak nije zaustavila na tome. Hoće nešto više. Rekla je da se molitvom i postom mogu i ratovi ukloniti. To smo iskusili, napose kada je počeo rat ovdje na Balkanu. Dobro se sjećam svjedočasntva splitskog nadbiskupa koji je rekao da kod nas neće biti rata jer mi molimo, jer se držimo Gospinih poruka. Doista je bilo tako. Nadbiskup je otvorio svoju kapelicu za danonoćno klanjanje svima koji su htjeli moliti. Bogu hvala, u Splitu nije bilo ni mrtvih ni uništavanja. Vjerujem da je to zato što se molilo.

Gospa nas je pozvala da budemo molitva, da se obraćamo i svoje živote počnemo mijenjati od zla na dobro, da Boga stavimo naprvo mjesto u svom životu. Tko stavi Boga na prvo mjesto, ne može mrziti, može samo ljubiti, jer Bog je ljubav.