Poziv na posvemašnje obraćenje

Gospa nas poziva na posvemašnje obraćenje i kaže: Draga djeco, kad ste u problemima, poteškoćama i nevoljama, svi mislite da smo Isus i ja daleko od vas, ali ne, mi smo uvijek blizu vas, samo otvorite svoja srca da biste srcem mogli spoznati koliko vas mi ljubimo.

Ona također traži da se odričemo nečega što nam je najdraže, a Gospi bi najdraže bilo da se odreknemo grijeha, da više ne griješimo. Zato Gospa kaže: "Dajem vam svoj mir i svoju ljubav da biste je mogli ponijeti u svoju obitelj, susjedima i prijateljima." Daje svoj mir i blagoslov i moli za sve nas.

Gospi bi na poseban način bilo drago da se u našim obiteljima i zajednicama obnovi molitva krunice, da roditelji mole s djecom i djeca s roditeljima i da nam sotona zaista ne može nauditi. Gospa također ističe koliko je sotona jak i da nas u svemu želi omesti, pa zato traži da pojačamo svoje molitve, kako bismo ga molitvama mogli udaljiti. To najbolje možemo učiniti s krunicom u ruci, jer je krunica najjače oružje protiv sotone.

Gospa preporučuje da uza se uvijek imamo nešto blagoslovljeno – križić, medaljicu, mali znak, kako bismo se što lakše mogli obraniti od sotone.