Papa Franjo poslao krunicu vidjelici Mariji

Papa Franjo poslao je krunicu vidjelici Mariji Pavlović Lunetti.Vidjelica Marija odbacuje glasine iz medija da se Vatikan negativno izjasnio po pitanju međugorskog fenomena jer je navodno papa Franjo po pitanju Gospinih ukazanja iskazao nepovjerenje, vidjelica Marija Pavlović Lunetti kazalo je ovako: „Sve je namješteno i glasine dolaze iz medija. Dobila sam krunicu od pape Franje prošloga tjedna“.

Marija je ispričala za talijanski portal Medjugorje tutti i giorni, kako je vatikanski svećenik  došao u Međugorje netom poslije susreta s papom Franjom koji mu je dao krunicu te je o tome obavijestio i papu: „Sveti Oče, idem u Međugorje gdje ću se susresti s vidjelicom Marijom, mogu li joj ovo dati od Vas?“ – I Otac je odgovorio „da, može.“ Nakon čega je svećenik došao u Međugorje te dao Mariji krunicu, a zatim joj je ispričao o susretu sa Svetim Ocem. Marija je potom pokazala novinaru krunicu s papinskim grbom. Nalazi se pored drugih uokvirenih krunica od kojih je, kako je rekla, jednu dobila od pape  Sv. Ivana Pavla II., a jednu drugu od pape Benedikta XVI.

Glasine da će Vatikan zabraniti  širenje Gospinih poruka i dalje kruže. Vijesti iz hrvatskih medija o tome izvještavaju od lipnja a nešto ranije krenule su u Italiji, da se Vatikan izjasnio protiv ukazanja.Ne preostaje ništa drugo nego u molitvi strpljivo čekati odluku i svjedočiti gospine poruke životom.

Podsjetimo se, Marija rođena je 1.4.1965. godine u Bijakovićima, župa Međugorje. Ima svakodnevna ukazanja i sada. Preko nje Gospa upućuje poruku župi i svijetu. Od 1.03.1984. do 8.1.1987. to je bilo svakog četvrtka, a od siječnja 1987. svakog 25. u mjesecu. Gospa joj je povjerila devet tajni. Marija je udata, ima četvoro djece, s obitelji živi u Italiji i u Međugorju. Molitvena nakana koju joj je Gospa povjerila: za duše u čistilištu.

Fotografija pokazuje Mariju u njezinoj kući u Italiji. U pozadini, iza nje, okvir s krunicama koje je dobila od troje različitih papa.

papa-franjo-vidjelica.marija-1.jpg