DIVNA GESTA Zaprosio djevojku pa pitao njezinu sestru sa sindromom Down: 'Hoćeš li zauvijek biti moja najbolja prijateljica?'

Od prvog dana kad su se upoznali, Ashley je rekla Willu da ona i njezina sestra dolaze u paketu - a on je napravio prekrasnu gestu kod prosidbe

Kad je Will Seaton odlučio zaprositi svoju dugogodišnju djevojku Ashley Schaus, znao je da nekako mora uključiti i njezinu sestru Hannah.

15-godišnja Hannah ima sindrom Down i Ashley, koja je sedam godina starija, vrlo je zaštitnička velika sestra. “Rekla sam mu da mi dolazimo u kompletu kad smo počeli izlaziti 2010”, rekla je Ashley za ABC News.

Par se upoznao na auto-showu i od samog početka, Hannah je išla s njima na spojeve. Kako su godine prolazile, njih troje su postali najbolji prijatelji. Kad su Ashley i Will počeli razmišljati o braku prošlo ljeto, znali su da moraju na neki način uključiti i Hannah.

"Razgovarali smo o zaručničkom prstenu za Hannah", rekla je Ashley lokalnoj postaji WFIE. "Najbolji prijatelji zauvijek. Uvijek bi bio tamo kako bi ju štitio i volio."

Will je zaprosio Ashley i pitao Hannah za prijateljstvo u ožujku 2016., iako je priča tek nedavno postala viralna. Prvo je kleknuo na jedno koljeno i pitao Hannah hoće li mu biti zauvijek najbolja prijateljica. Svojoj oduševljenoj najboljoj prijateljici dao je jednostavan prsten koji mu je dala njihova baka. Zatim je zaprosio Ashley.

"Na prekrasan dan u ožujku 2016, Will je zaprosio ne samo mene, nego i Hannah. Ona je uvijek bila veliki dio naših života.

Od prvog dana, jasno sam mu dala na znanje da Hannah i ja dolazimo zajedno u paketu. Kako ima sindrom Down, uvijek sam osjećala da je moram zaštiti. Will je, ne samo prihvatio Hannah, nego ju voli bezuvjetno kao i ja.

Brine se za nju i štiti ju, nasmijava ju i sve između. Nisam mogla poželjeti boljeg budućeg muža, koji ne samo da će voljeti mene, već nas. Will je pitao Hannah hoće li mu biti zauvijek najbolja prijateljica, a mene hoću li mu biti supruga. Najbolji dan u mom životu", opisala je Ashley prosidbu na Knot.com.