Na vjenčanju ostavila praznu stolicu za pokojnog sina, a onda je došao netko zbog koga su svi zaplakali

Donirati organe je velikodušna odluka koja može nekome spasiti život i ono spada među djela dobrote i suosjećanja. Svakako treba širiti svijest o značaju doniranja organa a  iz ove priča koja ostavlja bez daha, u okolnostima koje se nažalost ne mogu promijeniti, svakako se mogu lakše podnijeti uz ovakva srca

Becky Turney je majka s Aljaske koja je prije dvije godine doživjela ono što nijedna majka ne bi trebala doživjeti. Izgubila je svog, tad 19-godišnjeg sina Tristona, a od njegove smrti nije prošao niti jedan trenutak da nije mislila na njega. No, život ide dalje pa je nedavno osjetila sreću kad ju je čovjek njenih snova zaprosio.

Organizirali su vjenčanje, posebno mjesto među "uzvanicima" dobila je prazna stolica za njenog sina. Na njoj je osvanula dirljiva poruka, njemu u spomen, njemu kojem je željela da može vidjeti svoju mamu ponovno sretnu.

No, kad je ceremonija počela, prije nego je rekla sudbonosno "da", čovjek njenih snova, Kelly Turney, zaustavio je sve i svojoj ljubavi doveo nekoga zbog kog su, samo nekoliko minuta kasnije, zaplakali cijeli svatovi.

Becky je ispočetka bila zbunjena, zbog naglog prekida ceremonije no, kad se pred njom pojavio nepoznati mladić, Jacob Kilby te joj je rekao da ima 21 godinu, Kelly je odmah shvatila tko je on.

Kad je njen sin otišao na onaj svijet, mama je odlučila donirati njegove zdrave organe.

Tako je odmah shvatila tko je on, a kad joj Kelly pritom dodao stetoskop, shvatili su i uzvanici na svadbi.

Kelly i Jacob naknadno su priznali Becky koliko su bili uzbuđeni zbog iznenađenja kojeg su joj zajedno pripremili.

Ne čudimo se, jer ovakvo gorko-slatko iznenađenje stvarno nas je dirnulo u srce.