Vjernica svjedoči: "pogledala sam gore, ali nisam znala što bih trebala gledati. Tada sam vidjela Djevicu Mariju kako miče usnama.

ŽUPLJANI crkve Saint Charbel u Sydneyu uvjereni su da su svjedočili čudu. Dvije mlade vjernice snimile su video na kojem se čini da Djevica Marija na slici, koja drži malog Isusa u naručju, moli s ljudima na misi "Zdravo Marijo".

Djevojke koje redovito idu na misu tvrde da su se njena usta micala u skladu s molitvom koju su vjernici izgovarali. Kirsten Keirouz snimku je objavila na svom Facebook profilu, pojašnjavajući da je otišla u crkvu na misu s dvije prijateljice, a jedna od njih joj je pokazala sliku,

"Pogledala sam gore, ali nisam znala što bih trebala gledati. Tada sam vidjela Djevicu Mariju kako miče usnama. Pitala sam prijateljicu misli li na njene usne, a ona mi je odgovorila da misli. Prošli su mi trnci tijelom, nisam mogla vjerovati svojim očima", opisala je.

Njenu snimku je na Facebooku dosad pogledala 41.000 ljudi, a njihova mišljenja su podijeljena. Neki su uvjereni da je uistinu riječ o čudu, dok drugi misle da Djevica otvara usta zbog micanja kamere i osvjetljenja u crkvi. Kirsten to demantira.

"Vjerujem da je to bilo čudo, a ne samo igra svjetla jer smo to svi vidjeli u isto vrijeme i jer su se njene usne micala, a potom stale, pa se ponovno počele micati", ispričala je za Daily Mail Australia.

Njenu priču potvrđuje još jedan župljanin, George Akary, koji se nakon gledanja ove snimke prisjetio da je i on vidio Djevicu koja miče usnama, pa ju je sad i snimio.

"Vidio sam to nekoliko puta, a sad sam i snimio", rekao je George i objavio svoju snimku na Facebooku.

"Da pojasnim, vidao sam ovo tijekom mise i na kraju kad sam se išao pomoliti na oltaru. Nije mi palo na pamet da to snimim dok nisam vidio drugi, već objavljeni video na Facebooku. To je znak da je Bog uz nas", uvjeren je Akary.