Zbog čega je svećeniku zabranjen pristup Facebooku?

Otac John Higgins, župnik u Kaliforniji zaradio je zabranu pristupa Facebooku (od tjedan dana) zbog svog komentara o povijesti Islama, unatoč navodnim obećanjima Facebooka da neće cenzurirati različite poglede.

zabranjeni-post.jpg

Ne moramo čitateljima ni govoriti što se danas sve može naći na Facebooku, ali zabrana ovog posta jednog katoličkog svećenika je indikativna s obzirom na politiku Facebooka i kontrolu javnog mišljenja, prenosi Quovadiscroatia.

Zapadna civilizacija je pod napadima islamskog džihada od 7. stoljeća. Ekstremističke i totalitarne invazije odgovorne su za smrt milijuna. To nije “Religija mira”, to je filozofija osvajanja. Križarski rat je bio pokušaj da se kršćanima i židovima osigura zaštita u Izraelu i drugim dijelovima Srednjeg istoka, ali su ih moderni ” intelektualci ” označili kao užasne. Španjolci su izbacili nasilne džihadiste iz Španjolske. Austrijanci su od njih obranili Beč. Karlo Martel se borio na sjeveru Francuske. Sada smo svjedoci njihovih daljnjih pokušaja svjetskih osvajanja i dominacije, pri čemu koriste suvremenu tehnologiju za svoje pohlepne pokušaje da pokore sve koji ne ispovijedaju i ne žive njihovu vjeru. Oni zlostavljaju žene, ubijaju homoseksualce, ubijaju, i siluju djecu pravdajući to ”voljom Allaha”. Nije! Postoje mirni i dobri muslimani. Ali postoje i islamisti koje brane neznalice koje odbijaju naučiti povijest.