Nevjerovatna fotografija djeteta koje je pobačeno u 14. tjednu trudnoće otkriva čovještvo nerođene djece

Phoenix Aesir Mann živio je samo 14 tjedana u utrobi svoje majke kada je preminuo11. listopada 2015.

U 14. tjednu trudnoće, ženama su često u klinikama za pobačaje govorili da njihovo nerođeno dijete još nije beba.

Kažu da je to samo komadić tkiva ili nakupina stanica, ali Phoenix dokazuje da je to pogrešno tumačenje. Iako mu je život bio tragično kratak, postao je još jedan primjer koji pokazuje stvarnu vrijednost svakog djeteta u maternici.

Njegova majka podijelila je svoju priču i fotografije s LiveAction News:

Dana 30. srpnja 2015., kada je moja kći imala oko pet mjeseci, otkrila sam da sam trudna. To nam je došlo kao ogromni šok za nas oboje, iz razloga što imam PCOS (sindrom policističnih jajnika kao uzrok neplodnosti) i trebalo je sedam i pol godina pokušaja, mnogih postupaka, lijekova za plodnost i proživljenih boli u srcu, kako bi zanijela našu kćer. Na putu smo imali dijete koje je bilo čudo: naše treće dijete.

U šestom tjednu trudnoće imala sam prvi pregled (zbog povijesti ponavljajućih spontanih pobačaja) 21. kolovoza, čuli su se prvi otkucaji srca.

Nakon toga sam imala prvi sastanak sa primaljom. Rekla sam joj da se nešto ne osjećam dobro, ali sam prešla preko toga.

Dobro sam nosila trudnoću, zatim sam 16. rujna primila prvi udarac, u sedmom tjednu trudnoće sam počela krvariti.

Nekoliko dana kasnije preporučili su mi napraviti ultrazvuk, koji je pokazao da je moje dijete živo i naizgled dobro, bez vidljivog znaka odakle dolazi do krvarenja.

... 10. listopada osjetila sam ga kako se miče u meni; zatim ujutro 11. listopada oko 4:40 ujutro, probudila sam se u bolovima. Kao i obično pomislila sam da moram na WC (bolujem od IBS-a, sindroma iritabilnog crijeva), ali ništa nije dolazilo. Nastavila sam pokušavati, a onda sam povraćala, što je jako slično meni. Oko 6 ujutro, nazvala sam bolnici, jer sam posumnjala na mokraćnu infekciju kojoj sam inače sklona.

Kazali su mi da će me liječnik nazvati, ali da ih obavijestim o svim promjenama dok čekam poziv. Nakon što sam završila ovaj telefonski razgovor,  pukao mi je vodenjak, i voda je neprestano navirala (u tom trenutku nisam shvaćala da je to moja plodna voda). Brzo sam nazvala hitnu pomoć koja je pozvala ambulanta kola. Stigli su, ali baš kad su prolazili kroz vrata, još jednom je potekla bujica vode iz mene koja je promočila cijeli donji dio pidžame.

Ušli su unutra, provjerili mi krvni tlak i postavili nekoliko pitanja; onda su mi rekli da me trebaju ipak odvesti, na što sam otišla u kupaonicu i presvukla hlače i gaćice.

Dok sam sjedila na zahodu, osjetila sam dolje  pritisak pri čemu sam stavila ruku, i tada sam nešto uhvatila, a onda sam osjetila da je skroz izašlo (posteljica koja je izašla s pupčanom vrpcom, tako sam je uhvatila)
Moj mali sin uslijedio je samo nekoliko trenutaka kasnije, rodio se na mojoj ruci.

phoenix-1.jpg


Phoenixova majka fotografirala je svog malenog sina i pokazala detalje njegova lica, njegovih ruku i nogu. Podijelila je fotografije ovog malog tijela pruženog na dlan koje gotovo izgleda kao da se smiješka.

"Pogledajte kako je savršen; 10 prstića, 10 prstića s noktima, savršeni mali nos, noge i ruke i prekrasan osmijeh ", rekla je njegova majka. "Možete vidjeti i sve njegove vene. Bio je savršen. Svakog dana mi nedostaje."

Do 14. tjedna trudnoće srce nerođenog djeteta kuca a mozak funkcionira. Njihovi reproduktivni organi se razvijaju, a bubrezi proizvode urin. Na ultrazvuku možete vidjeti kako se smiješi, zijeva ili siše palac. Mišići lica su u punom pokretu!Beba teži oko 60 grama i dugačka je 8 do 11 cm – veličine vaše stisnute šake. Ipak, abortus industrija često pokušava sakriti ove činjenice od žena.

Fotografije Phoenixovog sitnog tijela otežavaju raspravu da su nerođene bebe beznačajni nakupine tkiva. Phoenix je primjer kako svako dijete u maternici predstavlja jedinstveno, vrijedno ljudsko biće koje zaslužuje pravo na život.

Preveo medjugorje-info.com/lifesitenews.com

Označeno u