Nastavljaju se aktivnosti udruge Zavjet Gospi

Udruga Zavjet Gospi postavila je na ulazima u općinu Čitluk jumbo plakate s natpisima Dobro došli Kraljici mira! i Idite u miru! i fotografijom međugorske crkve.

Nakon uspješno organiziranog hodočašća župa Broćanskog dekanata u Međugorje, ovo je nova aktivnost udruge kojoj je cilj svima posvijestiti da je ovo milosno vrijeme dok je Gospa s nama i da smo blagoslovljeni što se ukazala u našem kraju. Inicijativa je realizirana uz pomoć dobrih ljudi, a posebno zahvaljujući tvrtki Elite Media na ustupljenom prostoru za jumbo plakate.

Iz udruge upućuju i poziv mladima iz Brotnja i Hercegovine na sudjelovanje na ovogodišnjem Mladifestu od 1. - 6. kolovoza. Draga mladeži, ne bojte se biti Kristovi svjedoci, a najlakši put do Isusa je preko Gospe! Naša budućnost je u Bogu i Gospi, te u vama, dragi mladi, koji hodite Gospinim stazama na misu, te se uspinjete na Podbrdo i Križevac. Budite na Mladifestu, pokažimo primjer molitve i zajedništva milijunima hodočasnika koji ne mogu biti u Međugorju! Budimo Gospine ispružene ruke, te molimo za sve koji su potrebni milosti koja se nama daruje besplatno skoro četrdeset godina! Ne zaboravimo Gospine riječi, kad biste znali koliko vas ljubim, plakali biste od radosti! Dobro došli Kraljici mira, pozivaju iz udruge Zavjet Gospi.