Gospi dugujem svoj život

Gošća emisije PUT SRCA koja se emtira na Radiopostaji MIR Međugorje je Jelena Slavečki koja dolazi iz malog mjesta blizu Kalnika u Hrvatskoj. 

Trenutno živi u Frankfurtu i radi u vjerskom dječjem vrtiću budući da je po zanimanju odgojiteljica. Nedavno je završila i edukaciju „Savjetnik za roditelje“. Na to su je ponukali problemi iz rada s vrtičkom djecom, jer je otkrila kako se iza svakog problematičnog djeteta krije zapravo nekakav problem u obitelji.

A također je vidjela koliko je laži u onoj tvrdnji kojom se ispire mozak odraslima da će djetetu biti lakše ako se oni rastanu, dok nema pokušaja da se brak, koji je otajstvo, pokuša spasiti! Jer bez obzira što se čini da će djeci biti lakše, posljedica će biti i biti će dugotrajne. – kaže Jelena koja i sama iza sebe ima tužnu i tešku životnu priču.

Cijeli njezin život je bio jedno veliko NE životu: imala je dva puta omotanu pupčanu vrpcu oko vrata, nisu je željeli, jer je izvanbračno dijete koje majčini roditelji i otac nikad nisu prihvatili… pa ipak polako je otkrivala koliko je unatoč svemu željena i ljubljena od Boga. Urednica emisije je Paula Tomić.

Označeno u