Snaga žene je u ljubavi Božjoj

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je dr. Iva Mustapić Ilić iz Kaštel Starog. 

U emisiji poslušajte njezino iskreno i snažno svjedočanstvo o snazi žene koja uz Božju pomoć živi svoju ulogu supruge, majke i Božje ratnice. Njezino svjedočanstvo važno je baš u ovom trenutku u kojem feministički i ateistički blok nastoji omalovažiti i krivo interpretirati molitvu muškaraca na koljenima prozivajući ih mrziteljima žena i ženskih prava. Ivin suprug je „klečavac“, Marijin ratnik, ali je bio i prvi muškarac koji je u svojoj firmi tražio porodiljni kako bi mogao njihovu drugu kćer voditi na potrebne terapije uzrokovane komplikacijama u trudnoći i porodu dok se Iva morala vratiti na posao doktorice u Hitnoj službi u KBC Split.

Iva trenutno čuva četvrtu trudnoću (dječak za kojeg su tri godine molile njihove tri kćeri) i sprema se za polaganje specijalizacije iz hitne medicine, a najveća joj je potpora i pomoć upravo isti taj „klečavac“, suprug Ilija, i njezina majka.

Što znači živjeti bračni odnos u Bogu i molitvi, predavati se svakodnevno u Božju volju, živjeti majčinstvo i žrtvu, karijeru i Božje poslanje, poslušajte u razgovoru s dr. Ivom Mustapić Ilić koji je za vas pripremila urednica emisije Paula Tomić.