Snažno svjedočanstvo djevojke koja boluje od celebralne paralize

Nova sezona emisije "PUT SRCA" na Radiopostaji Mir Međugorje! Nove priče, nova svjedočanstva... o tome kako je Bog velik u našim malim životima... Svaki puta me iznova začudi i iznenadi kakve sve križeve i teškoće, bolesti i patnje ljudi žive, prožive, podnesu i iznesu... s vjerom" I kako ih to ne slomi, nego OPLEMENI i učini LJUDIMA SRCA!

Ove srijede 7. listopada možete čuti svjedočanstvo DARIJE LJEVAR iz Rijeke, djevojke koja boluje od cerebralne paralize. Ona će vam posvjedočiti kako joj je ove godine puno toga izgledalo nemoguće: položiti maturu, upisati fakultet, pa i doći u Međugorje, ali je sve na kraju uspjela, a Gospa joj je pokazala kako to na kraju ništa nije njezino, nego Božje djelo.

Jedna mudra izreka kaže „Ne treba nam sat, nego kompas, jer vrijeme je uzaludno ako ideš u krivom smjeru!“ Dakle, prepustite Gospodinu svoje putove i molite za Njegovu volju jer On zna najbolje kamo, gdje i kada trebamo stići! - poruka je današnje emisije koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić.