Prof. Gordan Lauc: Krivi pristup pandemiji

Gost emisije Agape, emitirane u petak 25. ožujka 2022. bio je vrhunski znanstvenik istraživač Gordan Lauc, zaposlen kao redoviti profesor u trajnom zvanju na Zavodu za biokemiju i molekularnu biologiju u Zagrebu

Javnosti je postao poznat nakon što se usprotivio određenim, po njegovom mišljenju, nepotrebnim zastrašivanjima i pristupima epidemiološkim mjerama te cijepljenju.

U emisiji Agape, prof. Lauc će pokušati odgovoriti na neka provokativna pitanja urednika i voditelja emisije fra Maria Knezovića. Pitanja poput ovih: Je li, kako tvrdi dr. Lauc, više ljudi umrlo zbog nerazumnih mjera, nego zbog pojave virusa? Je li medicinsko-farmaceutski i pravni lobiji usmjeravaju tokove novca? Jesu li mnogi znanstveni članci o koronavirusu plagijati i lažni? Je li suludo cijepiti djecu i mlade? Je li moralno prisiljavati starije na cjepivo bez njihova pristanka? Što su prouzročile covid potvrde? Zašto loši profesori na našim fakultetima proizvode našu nesreću? Tko profitira na strahu i zarađuje na testiranjima? Gdje je nada i izlaz iz ovoga mraka? Osim toga, čut ćete neke podatke i informacije u razgovoru koje su bile skrivane od očiju javnosti.

Emisiju poslušajte u nastavku: