U sinoćnjoj emisiji Agape koju uređuje i vodi fra Mario Knezović, a koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gost je bio Fra Tomislav Jelić župnik u Ružicima, fra Tomislav je i voditelj karizmatske molitvene zajednice "MOST BOŽJE LJUBAVI."

Fra Tomislav je poznat po svom predanom svećeničkom pozivu, dubokoj molitvi i istinskoj duhovnosti. Prati i sudjeluje u skoro svim događanjima koje organizira domaća i svjetska Karizmatska Obnova u Duhu Svetom. Stoga je upravo on bio idealan gost koji je mogao progovoriti o pitanjima poput: Što to znači krštenje u Duhu Svetome? Što su karizme i karizmatski pokreti? Kako se događaju čudesa, ozdravljenja, obraćenja…

Čut ćete i kako se o Duhu Svetom ne može govoriti bez Duha Svetoga, te kako je Duh Sveti zapravo najveći dar koji nam je Isus mogao ostaviti. A pri kraju emisije moći ćete čuti i nekoliko potresnih svjedočanstva nekih članova njegove molitvene zajednice. Emisiju poslušajte u nastavku:

Zanima te i ovo?
Čudo u Šurkovcu, mladić prohodao kod fra Ive Pavića
18. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.