Na poseban i svečani način u petak 12. veljače, u svom uobičajenom terminu od 20.30 sati, uživo je putem Radiopostaje Mir Međugorje i video prijenosa obilježena tisućita emisija Agape, urednika i voditelja fra Maria Knezovića. Program je trajao nešto kraće od dva sata.

Emisiju, koja se uživo emitirala iz studija 3 Radiopostaje Mir Međugorje, ovoga puta osim urednika emisije fra Marija Knezovića vodila je i Sanja Pehar, glavna urednica radija. U njihovom razgovoru prisjetili su se kako je emisija počela, zašto je dobila ime „Agape“, čule su se brojne zanimljivosti, bilo je pjevanja uživo (FRAMA KOČERIN), emitirane su poruke bivših sudionika emisije, bilo je javljanja slušatelja i štošta drugo.

Tehnički je emisija ostvarena s tri lokacije uz brojno tonsko i tehničko osoblje. Video prijenos je radila ekipa Foto-Video studija Đani. U emisiji je sudjelovao i prvi gost emisije od prije 20 godina fra Bože Vuleta.

Porukama su u emisiji sudjelovali: Kardinal Vinko Puljić, Ljilja Vokić, Emilio Perić, Ivan Ugrin , fra Jozo Grbeš, Mijo Barada, Marija Jurković, Ivica Ursić, č.s. Ljiljana Marić, fra Iko Skoko, don Josip Mužić, fra Velimir Bavrka, Dario i Venera Kordić, Davor Pavuna, fra Nikola Pašalić, Tihomir Dujmović, fra Josip Repeša, don Damir Stojić, Zlatko Krznarić, fra Luka Marković, Marin Miletić, Darko Pavičić.

Emisija se emitira uvijek petkom od 20,30. Tonski zapisi emisija su na Youtube kanalu Agape RTV koji već ima oko 10 milijuna posjetitelja. Pogledajte i poslušajte ovu zanimljivu i svečanu emisiju.

Zanima te i ovo?
Ukrajinski hodočasnici kroz cijeli travanj u Međugorju
23. April 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.