Na travnjaku pokraj crkve sv. Jakova nalazi se štand Radiopostaje Mir Međugorje.

To je ujedno i PRESS ŠTAND na kojem se mogu podići novinarske akreditacije jer je ove godine zamijećen izuzetan interes medija za događaje 30. Jubilarnog Mladifesta.  Pokraj štanda nalazi se i „zid za slikanje“ s prigodnim plakatima Mladifesta. Jedna lijepa i kreativna novost za sve one koji si žele ponijeti autentičnu fotografiju ovog mjesta.

Podsjećamo i kako je danas u 17,00 sati organizirana Konferencija za medije, u povodu početka jubilarnog 30. Festivala mladih, u prostorijama Radiopostaje Mir Međugorje.

Na konferenciji za medije govorit će međugorski župnik fra Marinko Šakota i apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser.

Danas na otvaranju Mladifesta u 19 sati svetu misu predslavit će kardinal Angelo De Donatis, Papin vikar Rimske biskupije, a večernju misu svečanog zatvaranja, u ponedjeljak 5. kolovoza u 19 sati, predslavit će nadbiskup Rino Fisichella, predsjednik Papinskog vijeća za promicanje nove evangelizacije.

30-mladifest-akreditacije-medugorje_1.jpg

30-mladifest-akreditacije-medugorje_2.jpg

30-mladifest-akreditacije-medugorje_3.jpg

30-mladifest-akreditacije-medugorje_4.jpg

30-mladifest-akreditacije-medugorje_5.jpg

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 4.12.2020.
04. December 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.