Jutrošnjom svetom Misom na Križevcu, u 05:00h ujutro, pred tisućama mladih i službeno je završen 28. Međunarodni molitveni susret mladih u Međugorju.

Ovogodišnji Mladifest okupio je mlade iz 61 zemlje svijeta, a tema ovogodišnjeg susreta mladih je: „DA LJUBAV VAŠA SVE VIŠE RASTE“ Svakodnevno je koncelebritalo stotine svećenika, a najveći broj bio je u petak 4.8, kada ih je koncelebriralo 512. Na kraju večernje svete mise molio se Gospin veliča koji su svaku večer Mladifesta molili međugorski vidioci Marija Pavlović-Lunnetti i Ivan Dragičević zajedno sa svim okupljenim mladima!

Svetu Misu predvodio je naš župnik fra Marinko Šakota, a bilo je doista veličanstveno jutros dočekati novi dan u molitvi i pjesmi. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da Festival prođe u perfektnom ozračju, i sve vas pozivamo da dođete u Međugorje i iduće godine, u što većem broju. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo jutros na Križevcu, također pogledajte Foto i Video galeriju od svih 6 dana 28. Mladifesta.

Završno slavlje mladih

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u Međugorju, u kojem sudjelule nekoliko desetaka tisuća mladih.

Procesija s Gospinim kipom

Meditacija sa svijećama i molitva pred križem

Mladi na Brdu ukazanja u zajedničkoj molitvi krunice

Otvaranje 28. Festivala mladih

Fotogalerija s otvorenja 28. Mladifesta

28. Mladifest, 2.8.2017.

28. Mladifest, 3.8.2017.

28. Mladifest, 4.8.2017.

28. Mladifest, 5.8.2017.

28. Mladifest, 6.8.2017.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Pjesma koja i nakon 100 slušanja mami suze na oči, svakako poslušajte!
20. October 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.