Troy Newman jedan je od članova odbora organizacije Center for Medical Progress koja je razotkrila Planned Parenthood i prodaju organa abortirane djece.

Prije dva tjedna na letu za Australiju saznao je kako mu je poništena viza za ulazak u zemlju. U Australiju je bio pozvan sudjelovati na godišnjoj pro-life konferenciji te govoriti o ilegalnim ativnostima Planned Parenthooda vezano uz prodaju organa abortirane djece.Nakon slijetanja u Melbourne, Newman je izveden pred sud i deportiran u Ameriku. Na svom Facebook profilu tog dana je između ostalog napisao:

"Australska vlada je tijekom leta poništila moju vizu. Poništenje je zasnovano na hrpi laži, uključujući i ideju kako promičem nasilje. Mojih 25 godina mirnih molitvenih akcija govore za sebe...U petak bih trebao govoriti na glavnoj konferenciji organizacije Right to Life of Australia. Jasno je kako oni koji zagovaraju pobačaj ne žele da govorim o nezakonitim aktivnostima Planned Parenthooda."

Newman ima mjesec dana kako bi pobio razloge navedene za poništenje vize. Ako uspije može se vratiti u Australiju.

Pošaljite e-mail australskom odjelu za imigracije koji odlučuje u Newmanovom slučaju i izrazite svoje (neugodno) iznenađenje i nezadovoljstvo cenzurom govornika koji promiču očuvanje života najslabijih, peticiju potpišite OVDJE

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 27.9.2020.
27. September 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.