Sadržaj s oznakom: Peticija

Posljednjih dana u medijima je odjeknula vijest o vlasniku apartmana, u Zadru, Tomislavu Gospiću, koji je kažnjen uklanjanjem svoje ponude s najvećeg svjetskog servisa za online rezervacije – booking.com-a jer je odbio primiti homoseksualni par u svoj apartmanski objekt „Identity“ i to zbog prethodnih loših iskustava s ovom skupinom parova.

U petak, 19. siječnja, u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh, na premijernoj izvedbi Frljićeve verzije Pirandellove drame “Šest likova traži autora”, financirane sredstvima Ministarstva kulture i grada Zagreba, Oliver Frljić je pojedine osobe s čijim se stavovima ne slaže prikazao kao svinje koje na kraju budu ubijene.

Bruno Šimleša, sociolog i kolumnist, protivnik referenduma o braku i Hoda za život, koji je posljednju pozornost javnosti pridobio osvrćući se na ponašanje hrvatskih pjevačica, ovaj tjedan je pokrenuo peticiju za borbu protiv požara kojom traži da se saborski zastupnici odreknu plaća, te je požare iskoristio za samopromociju.

Laudato TV- BESPLATNI SIGNAL a operateri ne žele krajnjim korisnicima omogućiti gledanje kršćanskog sadržaja (B-net, H-1, Optima, Vip) u osnovnom paketu!

Troy Newman jedan je od članova odbora organizacije Center for Medical Progress koja je razotkrila Planned Parenthood i prodaju organa abortirane djece.

Peticiju upućenu RTL televeziji pod nazivom Spasimo djecu od neprimjerenih sadržaja

Krajem srpnja, Europski sud za ljudska prava (ESLJP) presudio je u slučaju Oliari i drugi protiv Italije.