Novi video spot Alana Hržice za pjesmu „Čovjek sam grešan“

U studenom prošle godine održana je promocija novog Albuma duhovne glazbe Alana Hržice „Nova stvorenja“.

Simbolično glazbenik u odličnim tekstovima četrnaest pjesama koje album sadrži na određeni način progovara o tome kako su duhovnost i vjera djelovali u njegovom životu. Od mladića koji je tražio smisao u svjetlima ovog svijeta do voditelja Molitvene Zajednice Srce Isusovo koja je danas među najvećim i značajnijim molitvenim zajednicama u Hrvatskoj.

Jedna od njegovih najslušajnijih i najtraženijih pjesama „Čovjek sam grešan“ doživjela je premijerno prikazivanje video spota u petak, 13. srpnja ove godine.

U nastavku teksta dostavljamo poveznicu na video spot pjesme za koju je tekst i glazbu napisao fra Marin Karačić, dok je aražman i produkciju napravio Goran Kovačić. Oni koji poznaju rad fra Marina Karačića znaju da iz njegove kreativne radionice nerijetko izađu novi duhovni glazbeni hitovi, ali i da kroz njegove pjesme slušatelji ostvaruju intiman odnos s Gospodinom. Video spot je najvećim dijelom snimljen kadrovima u Marijanskom svetištvu u Mariji Bistrici i u gradu Zagrebu.

Cijelu video produkciju je odradio redatelj Milo Ostović (Ivomi produkcija), dok je glavna uloga u spotu pripala Mariu Križancu. Križanac je jedan od pripadnika molitvene grupe Spiritus Dei u Zajednici Srce Isusovo koju vodi upravo Alan Hržica. Dečki iz navedene molitvene grupe kao i mnogi mladi koji se okupljaju na molitvi Krunice utorkom na Kamenitim vratima vjerodostojno svjedoče stihove pjesme „Čovjek sam grešan“. Vidljive promjene koje su se dogodile u njihovim životima nakon dugog lutanja i traženja u mnogome se promijenilo nakon spoznaje snažnije vjere što im je donijelo radost, zadovoljstvo i mir.

Ovo ljeto Alana možete i uživo poslušati na koncertima jer sa svojim bendom nastupa u cijeloj Hrvatskoj od otoka Krka, Novigrada, Rovinja i Požege te u mjestu Crvenice u susjednoj Bosni i Hercegovini.

U najavi za ovu godinu je i dugoočekivani samostalni koncert u Zagrebu te na Gripama u Splitu. Više o terminima nastupa Hržice s bendom možete pronaći na Facebook stranici Molitvene Zajednice Srce Isusovo.