Prošli tjedan je na američkoj ABC televiziji prikazan uistinu skandalozan nastavak američke TV serije "Scandal". Osim što cijeli nastavak promiče Planned Parenthood i političare koji herojski brane tu najveću svjetsku organizaciju za pobačaj koja prodaje organe pobačene djece, glavni lik serije Olivia Pop prikazana je kako vrši pobačaj dok u pozadini svira „Tiha noć.“

Za vrijeme izvođenja pobačaja njezin otac objašnjava drugom liku kako je obitelj teret koji te ne ispunjava već uništava. Završetak pobačaja popraćen je stihom Aleluja, a cijeli nastavak završava uz skladbu Ave Maria dok Olivia, nakon pobačaja, promatra božićno drvce i smješeći se uživa uz čašu vina.

Potpišite peticiju:

http://www.citizengo.org/hr/lf/31507-otkazite-prikazivanje-scandala-koji-slavi-ubojstvo-nevinih

Planned Parenthood se nakon emitiranja serije oglasio na svojim službenom Twitteru:

Večeras su milijuni osoba koji prate Scandal, svakog četvrtka navečer, naučili su da su naša prava na reproduktivno zdravlje napadnuta… Shonda Rhimes koja se nikad nije sramila osjetljivih pitanja, poslužila se svojom platformom kako bi rekla svijetu: kad bi Planned Parenthood izgubio financijsku podršku za savjetovanje o kontracepciji, testiranje na spolno prenosive bolesti, otkrivanje raka i siguran, legalan pobačaj – milijuni osoba bi patili.

Redateljica Shonda Rhimes zajedno s produkcijskim timom slavi ubojstvo nevinog ljudskog bića služeći se glazbom koja slavi rođenje malog Božića, Isusa Krista, simbola života i nade. To je nečuveno i neprihvatljivo!

http://www.citizengo.org/hr/lf/31507-otkazite-prikazivanje-scandala-koji-slavi-ubojstvo-nevinih

Redateljica Shonda Rhimes režirala je "Uvod u anatomiju’" i "Privatnu praksu." Treća sezona njezine serije „Skandal“ dostupna je i na hrvatskom izdanju Universal Channela.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Molitva na početku došašća
29. Novembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.