"Neka vam krunica uvijek bude u rukama kao znak sotoni da meni pripadate.."

 Pomogli ste mi svojom molitvom da se ostvare moji planovi. Molite dalje da se ostvare u potpunosti.

Molim obitelji župe da mole obiteljsku krunicu. 25. lipnja 1985. Pozivam vas da pozovete sve na molitvu krunice. Krunicom ćete pobijediti sve nedaće koje sotona sada želi nanijeti Crkvi katoličkoj. Molite krunicu svi svećenici! Posvetite vrijeme krunici! 8. kolovoza 1985. Danas vas pozivam da stupite, napose sada, molitvom protiv sotone. Sotona želi više djelovati sada kada znate da djeluje. Draga djeco, obucite se u bojnu opremu i krunicom ga pobijedite. 12. lipnja 1986. Danas vas pozivam da počnete živom vjerom moliti krunicu. Draga djeco, vi želite dobiti milosti, a ne molite. Ja vam ne mogu pomoći jer se vi ne želite pokrenuti. Pozivam vas da molite krunicu i da vam krunica bude obveza koju ćete obavljati s radošću. Tako ćete shvatiti zašto sam ovako dugo s vama. 25. veljače 1988. Svjedočite svojim životom. Žrtvujte svoje živote za spas svijeta.

Ja sam s vama i zahvaljujem vam, a na nebu ćete od Oca dobiti nagradu koju vam je obećao. Zato dječice, ne bojte se! Ako molite, sotona vam ne može ni malo nauditi jer ste vi djeca Božja i Bog vas nadgleda. I neka vam krunica uvijek bude u rukama kao znak sotoni da meni pripadate. 25. siječnja 1991. Bog me je poslao među vas da vam pomognem. Ako hoćete, prihvatite krunicu! Već sama krunica može učiniti čudesa u svijetu i u vašim životima. 25. kolovoza 1997. Živite sve riječi koje sam vam davala u ovom milosnom vremenu i obnovite molitvu dok vam molitva ne postane radost. Posebno pozivam one koji su se posvetili mome Bezgrješnom Srcu da postanu primjer drugima. Pozivam sve svećenike, redovnike i redovnice da mole krunicu i uče moliti druge. Krunica mi je, dječice, posebno draga. Preko krunice otvorite mi svoja srca i mogu vam pomoći. 25. travnja 2001. Kad ste umorni i bolesni i vaš život izgubi smisao, uzmite krunicu i molite, molite sve dok vam molitva ne postane radosni susret s vašim Spasiteljem.

Svaka Zdravo Marija izgovorena s pažnjom je poput kapljice ljubavi koja uranja u izvore milosti koji teče iz Marijine krunice.Izvor svake utjehe i nade leži u blagodatima kruničina zrnja koje poput sjemena raste na livadama obećane vječnosti, zaliveno suzama i nebeskom rosom donosi pupoljke čija će ljepota i miris ispuniti osamljene i obeshrabrene dane ružama koje smo si posadili u nebeskom vrtu duše pomoću jednostavnih riječi pozdrava Majci Božjoj. Divno si čudo stvorila, krunicu kada si dala,jer njome si nas izvukla iz bijede i duhovne zapuštenosti , iz tmine izvukla na svjetlo,iz očaja u blago Tvoje utjehe, iz sna nevjere uvela u javu istine i vjere...Poziva nas Gospa da se obučemo u kruničinu bojnu opravu i njome zaustavimo Sotonu da ne iskoristi naše slabosti i ranjivost, našu naivnost i lakomislenost.

Gospa treba našu molitvu, naša srca i našu ljubav, ne možemo joj okrenuti leđa i ostaviti je samu u nemilosrdnoj bitci za spas svijeta i naših duša? Prihvatimo milosrdnu ruku koju Svevišnji šalje u nevoljni svijet, ruku koja drži Krunicu, najsnažnije i najmoćnije oružje jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima(Efežanima 6,12). Um je bojno polje! Na tom polju se odlučuje hoćeš li pobijediti ili izgubiti u ratu koji je đavao započeo. Zbog toga je jako važno da znamo Božju Riječ, a krunica je "biblija siromašnih".